22 Ekim 2007 Pazartesi

Minik Ellim Mutfakta

Minik Eller Mutfakta Efenim sevgili Selen çok güzel bir konu seçmiş bu ay ki etkinlikte. Daha konuyu ilk öğrendiğimden beri yok yeğenimi mi bulsam yok komşunun çoçuğunu mu ödünç alsam?? Ya da dur alışveriş merkezinde geziim şöyle tombik elli bir bebiş bulayım resimleyeyim, planlarını yaparken, etkinliğin ev sahibi canım Selen'im şahane bir fikir verdi!
Yahu o kadar uzaklara gitmeye ne gerek var benim karnımda büyümekte olan lokum gibi bir bebek var zaten. Hem resmini çektim diye telif hakkına da gerek yok :) Ne de olsa benim bebişim.. Bu durumda hazır elimde bebişimin çekilmiş el ultrason resmi varken bende pek uzaklara gitmedim. Canım Selen ne de güzel fikir verdin sen öyle!

Buyrun bakalım millet bu güzel etkinlik sayesinde sizi oğluşumun ilk resmiyle buluşturayım :) Hayırlısıyla kucağıma aldığımda bu lokum elin gerçeğini de gösteririm inşallah! Efet işte size oğluşumun eli :) (Selen'in sunumuyla ;))

O karnımda kıpır kıpır kıpırdanırken bende size güzelinden bir popcorn lolipop yaptım. Aslında lolipopları resimlerken de oğluşumun yüzünün resmini koymuştum ama babamız yeter gösterme artık dedi :) Bizde baba sözü dinledik. O yüzden artık doğana kadar bu resim size yeterli gelsin bakalım :)

İyi ki böyle bir etkinlik çıkarmış Yaman insan Ayşe ve iyi ki böyle bir konu seçmiş canım Selen.. İkinize de çok çok teşekkür eder, bu etkinliğin ev sahibi Selen'ime çooookk kolay gelmesini dilerim. Ayrıca etkinlik sayesinde göreceğimiz lokum ellerinde gözlerimize bayram ziyafeti çekeceğini hatırlatmakta fayda var ;) Haydi bakalım minik eller bloglara!!!!
Cikolatali Popcorn

11 yorum:

  1. minigine saglikla kavusursun ins ve coook guzel mamalar yaparsiniz birlikte popkorn lolipoplar nefis ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
  2. Maşallah! Allah nazarlardan saklasın! Çok güzel bir fikir Yasemin:) Ellerinize sağlık:) Oğluşuna hayırlısıyla sağlıkla kavuşmanı dilerim:) Öptüm canım:)

    YanıtlaSil
  3. ninocum sagolasin :) insallah darisi tum bekleyenlerin basina! afiyetler olsun!

    seblacim darisi sana ;) afiyetler olsun!

    YanıtlaSil
  4. sen ne şeker şeysin yasemın ya:) hayat dolu sevgı dolu...moralım bozukken özellikle senın sayfalarını okuyorum desem?ınanırmısın...ellerıne saglık..
    sevgılerımle..

    YanıtlaSil
  5. Yaseminciğim,
    maşallah Allah nazarlardan korusun.Sağlıklı sıhhatli güzel günler nasip etsin size..Bebişinin resmini görünce aklıma , kendi oğlumun ultrason resimlerini bakıp bakıp nasıl sevdiğim ve biran önce kucağıma almak için nasıl sabırsızlandığım anlar geldi..Annesinin karnındaki aslan parçasını ve seni çok öpüyorum.Sevgiler
    izninle seni linklerime ekliyorum

    YanıtlaSil
  6. salihacım şeker olan senin şeker sözlerin aslında :) sağolasın!

    nilaycım inşallah hayırlısıyla Rabbim tüm kadınlara bu güzel duyguyu yaşatsın. Yaşatsın ki O'nun yüceliğini anlamada bi adım daha yaklaşalım.. oğluşumda seni ellerine öptü :) linklerine eklemene ayrica sevindim :) ben seni çokktan eklemişim :P gorusuruzz!

    YanıtlaSil
  7. Canımmm,
    Son postuna yorum yazarken düşündüm,bebeğin cinsiyeti belli oldu mu acaba diye.Meğer bu postunu okumamışım.
    Oğluna ve sana çok sağlıklı günler dilerim Yasemin'ciğim.
    Sağ salim kavuşmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  8. sagolasin beyhancim :) insallah hayirlisiyla darisi dum anne adaylarinin basina!

    YanıtlaSil
  9. Senin oğluşunun elini yiyim ben, popcornlu lolipopları da, şeftalili muffinleri de! Ellerine sağlık! Allah analı babalı sağlıklı büyütsün
    inşallah! Ne zaman eline alacaksın bebişi? İkinizi de şimdiden çok öpüyorum!

    YanıtlaSil
  10. yasemin abla senı cok seviyotum

    YanıtlaSil
  11. sagolasin burcakcim :) Allah sanada nasip etsin insallah!!! boylece kendinkinide yersin ayila bayila :)
    subatta geliyor bebisim kismetse :)

    yasemincim sagol canim! sevilmek guzel bisey :) bende seni tanisam severim heralde bi kere adin guzel :P

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin