1 Ekim 2007 Pazartesi

Minicik İftar

minicik_iftar
Pazar günü eşimle sevimli bir iftar yemeği yedik başbaşa. Uzun zamandır böyle yalnız iftar yapmamıştık. Zaten benim ısrarım olmasa heralde bu seferde yapamazdık :) Eşim sabahtan yok şunları arasana gidelim, ya da çağıralım dedi durdu. Israrla hayır dedim ben seninle evimizde yalnız yapmak istiyorum iftarımızı. :) Bana pek güvenemedi heralde gün boyu durmadan ee şimdi ne yapacaksın iftara deyip durdu. Yok şunu da yap, yok bunu da.. İnsanın karnı açken gözünü doyurmak mümkün değil :) Oysa gayette doyurucu bir menü hazırladım. Zaten yemeklerin yarısı kalınca kendisi de bu fikrimi onayladı. Valla dostlarla yapılan iftarlar ayrı, insan yine de başbaşa yapılan iftarların tadına doyamıyor :). İşte iftar menüm, yani sizcede doyurucu değil mi?
Tarhana Çorbası



korilitavukkavurma2


firinmakarna2

8 yorum:

  1. Yasemin'cim daha ne olsun. Zaten tarhana başlıbaşına yetiyor. Aç mideye sıcacık bir tarhana çorbası nefis oluyor. Ellerine sağlık. Tavuk ve makarnada nefis. Allah çocuklarınızla birliktede nice iftarlar yapmak nasip etsin. Sevgiler, iyi ramazanlar...

    YanıtlaSil
  2. Daha ne olsun canım? Uff hiç iyi olmadı öğle saati:( İftara çok var daha. Dediğin gibi hep kalabalık olmaz ki:) Bu arada seni sobeledim canım:)

    YanıtlaSil
  3. Benim minik kuşumun, minik iftar sofrasıda pek şirin olmuş aman da amannn. Daha ne olsun, sofra harika, tabaklar bardaklar şahane. Her şey çok zevkli, bir ziyafet sofrasının ucundan crop yapmışsın resmi sanki. Hele yiyecekler...Şu an saat 14.13 ve ben ekran karşısında yutkunuyorum, tavuk nasılda güzel göründü gözüme, ki ben tavuk da göğüs eti sevmem:) düşün yani.

    YanıtlaSil
  4. Yasocum...

    Açım aççççç !!!!Ve o fırın makarna gözüme bir dehşet gözüktü ki hiç sorma ...Çok güzel kızarmış yawwww !!!
    Eline sağlık kuşum !
    Müge

    YanıtlaSil
  5. Çok şirin iftar sofrası olmuş,ellerine sağlık.Daha ne olsun Yasemin'ciğim..))
    Ağız tadınız ve bereketiniz yerinde olsun daima..

    Sevgilerle

    YanıtlaSil
  6. çok şirin bir iftar sofrası olmuş. yemekler de çok lezzetli görünüyor, iyi ki iftardan sonra bakıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba
    sayfalarda ben doydum ,yemekler nefissss,cok güzel emeginize saglık,yüreginize iki kere saglık.
    tebrikler.

    YanıtlaSil
  8. ebrucum selam, kesinlikle katilyorum tarhana basli basina nefis bi lezzet! afiyetler olsun! amin canim insallah!

    seblacim selam canim ay bu kadar caninin cekecegini bilseydim aksam saatleri yayinlardim kiyamam sana :) sobenide aldim kabul ettim, evimde aksesuarlarimi cekim hemen katilicam insallah..

    mugecim oyle sirin bi iftar oldu hakkaten :) ay bencede daha ne olsun ama gel sen bunu benimkine anlat :P bak ben bu gidisle senin sevmediklerini sana sevdiricem haberin olsun ;)

    mugecim ne zamana kadar bu aclik dimi :) gerci genel duruma bakarsak ramazan olsun olmasin yok diyet yok kilo derken biz zaten hep aciz yaw :P operimm!

    gulcum afiyetler olsun! amin bilmukabele canim!

    meldacim en akillicasini sen yapmissin iftardan sonra bakarak :) afiyetler olsun canim!

    yasemin selam hosgeldin aramiza, begenmene cok sevindim! afiyetler olsun!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin