22 Eylül 2011 Perşembe


Hımm.. nerelerdeyim?? Aslında buralarda. Ama ekrandan uzakta. Merak etmeyin çok iyiyim. Bir süre daha izin verin.. Beni merak edecek kadar önemseyen tüm dostlarıma... 

Muhabbetle.. 

Yasemin

11 yorum:

  1. Gizem (Kıbrıs)22 Eylül 2011 19:35

    Merak edilmez mi bu şirin, hayat dolu kadın :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgiler...Başarılı gerçekten..

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Yasemin,

    Neyse biraz rahatladık. Bizim için çok değerlisin, nasıl merak etmeyelim. Ancak, güzel tariflerine,güzel anlatımına hasret kaldık. Bütün derdimiz bu. Herşey yolundaysa biz biraz daha bekleriz. Ne yapalım. Diğer taraftan, kursiyerleri buldun, bizi unuttunmu diyede bir kuşkumuz var.Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. slmlar yasemin hanım, merak ederiz tabi kii doğru düzgün püre yapmayı öğrendiğim site sahibini nasıl merak etmem tabi birde mükemmel hünkar beğendiyi :))

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Yasemin,

    İzin kullandın, arkasından mazeret izni, artık kullanacak izin şekli kalmadı. Eylül kursları da bitti, yoksa Ekim mi başladı.Hiç anlamam seni Blog'unda görmek istiyoruz dersem bencillik etmiş olmam herhalde. Bir de üstelik yarın havuçlu kek yapacağım, yoğun talepler üzerine. Kulaklarını çınım çınım çınlatacağım.Biz buradayız,seni bekliyoruz. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim, bu yazı bana çok önemli şeyler anlamak için yardımcı oldu. Harika!
    [URL="http://www.boyacibadanaustasi.com"]boyacı[/URL] - [URL="http://www.boyacibadanaustasi.com"]badana[/URL] - [URL="http://www.boyayapidekorasyon.com"]boya dekorasyon[/URL] - [URL="http://www.boyaustasi.net"]boyacı ustası[/URL]

    YanıtlaSil
  7. Her türlü iç ve dış cephe boya ustasi işlerinizi yapmaktayız.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin