23 Mart 2008 Pazar

Yasemin Mutfakta 1 Yaşında :))

Aman da aman! ne kadar çok heyecanı bir anda yaşıyor insan.. Hale bak! Ben zamanla ilgili ileri geri konuşurken meğer sayfamın yıldönümü bile gelmiş! İnanılır gibi değil!
Yani daha dün sevgili üstad Portakal Ağacı'nı gezerken ya ben neden böyle bir site yapmıyorum diye düşünüyordum. Şimdi geldiğim hale bak! Bu siteyi yapmışım bir de üstüne bir senesini geçirmişim bile! Vay anam vayyy!
Aslında sayfamın senesinde daha güzel kutlama fikrim vardı bir sürü planlarım. Ama herşey planlandığı gibi olmuyor :) Amann ne önemi var efem!

Durun size şuanda bu postu nasıl yazdığımı göstereyim :)


Evet aynen gördüğümüz gibi oğluşum göğsümde mışıl mışıl uyuyor. Gerçi bu uyku genellikle kuş uykusu oluyor 20 dakika kadar. Sonra "meeeeeee" diyerek uyanıyoruz. Bu da karnım aç anneee demek oluyor. :) Evet yanlış yazmadım benim oğlum karnı açken meeeeee diye ağlıyor. İlk ağladığında epey şok olmuştum. Babası epey gülmüştü. "Allah Allah kime çekti acaba??" demişti. Meğer sevgili eşimde bebekken böyle ağlarmış :))

İşte böyle efendim.. Sayfamın yeni yaşı yeni süprizleride saklamış beraberinde.. Bakalım bundan sonrakilerde ne süprizler var bizi bekleyen :)

*pasta resmi kaynak http://cupcakes.mrsbeasleys.com/Index.cfm

15 yorum:

  1. Yasemin Mutfaktaya nice güzel yaşlar ve paylaşımlar diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. ay harikasiniz valla masallah muhtesem ikiliye :D

    YanıtlaSil
  3. maşallah,blogunuzu ilk defa ziyaret ediyorum,anneliğinizi ve bloğunuzu kutlarım!!!

    YanıtlaSil
  4. Yasemin, Sencer'in de 1. yaşını kutluyor olacağız, hiç anlamadan. Hep birlikte nice yıllara.

    Sevgiyle, Nane Limon

    YanıtlaSil
  5. Yasemincim, blogunun yeni yaşı kutlu olsun,nice yıllara, tariflere ve keyifli yazılara canım...
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. İyi ki buradasın, iyi ki paylaşıyorsun! Daha nice yıllarımız olsun beraber inşallah! Kocaman öptüm sizi:)

    YanıtlaSil
  7. yasemın cım, umarım Sencer paşa nın da uzzuunnn yıllar boyunca d.gunlerını kutlarız;) ayrıca resmınıze bıttım ben yaa:) masallah masallah;) bu arada benımde oğluşum 20. haftasında ve ayağımız 3,5 cm olmus heheh cok komık yaa:)

    YanıtlaSil
  8. Aman da aman..
    Öncelikle, çok klasik olacak belki ama sayfanın 1 yaşını caaanı gönülden kutlarım şekerim. İnşallah uzun yılar aynı heyecanla ve keyifle tariflerini ve mutlu anlarını bizimle paylaşmaya devam edersin.
    Veee, iyiki bu blogu yapmıssın, diyorum minik kuş, ve iyiki bende seni bulmuşum, "hmm bu kız cok tatlı bir kıza benziyor ben bi tanışayım bu hanımla":) demişim iyiki. Çok mutluyum seninle olan arkadaşlığımdan dostluğumdan, hep beraber uzun yıllar güzel günler yaşar, yeğeniminde doğum günlerini kutlarız birlikte inşallah.
    Çook çook öptüm, seni.

    foto süper ötesi bu arada, çok duygulandım. Tam bir blogcu anne kompozisyonu:))

    YanıtlaSil
  9. bloğunuzun bir yaşını kutlarım. ilk defa geldim bloğunuza doğum yazınızı okudum çok duygulandım. bebeğinizi allah analı babalı buyutsun. hayırlı evlat olur inş. bende seni minik evimin turuncu mutfağına beklerim

    YanıtlaSil
  10. Yaseminciğim ya ne tatlısınız ikiniz. Maaşallah ya annesinin kuzusu yatmış koynuna. Bak benim de canım çekti gorunce. Ben de yapıcam valla çok ozendiriyorsun. :)))
    Canım blogunun yeni yaşı kutlu olsun. Daha nice senelere, nice tariflere ve nice güzel dostluklara. Opuyorum. :)

    YanıtlaSil
  11. yasemin hanımmm eminim dünyanın en güzel şeyidir bebeğinin göğsünde uyuması.ben henüz anne değilim ama nedense annelikle ilgili hep o hayali kurarım.gösümde uyurken nefesini kokusunu hissetmek.allah bağışlasın oğlunuzu nazardan saklasın...
    ve blogunuzun 1.yaşınıda kutlarım...benimkide 29 martta 1.yaşını dolduruyor :)))

    YanıtlaSil
  12. burcincim canim sagolasin!

    ninocum yapisik ikiliyiz artik :D

    gul ne iyi yaptin geldin hosgeldin! hep gel :)

    munevver ablam insallah her kutlamada beraberiz! sevgiler!

    neslihancim sagol canim insallah hep beraber!

    seblacim insallah canim hep beraber daha nice paylasimlara!

    fidancim vallahi bizim oglaninda ayaklari sankim buyuk accik :d yandik vallahi koca ayaklar olcek bulcek heralde :) canim insallah nice yas gunlerinde hep beraber!

    mugemmmmm bu site olmasaydi bulamiyacaktik birbirimizi eee nerden nereye! daha nice guzelliklerde beraber olalim bidenemmmm!!! Rabbim ayirmasin!

    elif ne iyi yaptin geldin! hosgeldin! hep gel! insallah oglumla beraber buralardayiz :) vazgecmek yok! elbette iade-i ziyaret yapacagim size :D:D

    gannecim bak ozen ozen bi yere kadar! artik icraat lazim :D:D mutlu haberlerini bekliiooommm!!

    duygu dilerim sende bu duyguyu yasarsin! evladin kokusu baska hakkaten! her yuzune baktigimda gozlerim doluyor :) sanirim insani fazlasiyla duygusallastiriyor :)

    YanıtlaSil
  13. Yaseminciğim,
    bloğunun doğum günü kutlu olsun. iyi ki tanıdım seni. Sencer'ini de öp beni yerime. sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Yasemin'ciğim nice nice güzel paylaşımlara, bebişinle beraber:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. harika ikili mutlu yıllar..oğlunuzla ilgili blogunuzu okudum gülmekten kendimi alamadım çünki benimde kızım meee diye ağlayanlardan nerdeyse 1 yaşında olcak hala meee diye ağlıyor yasemin hanım huylarından kolayca vazgeçmiyorlar:)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin