15 Şubat 2008 Cuma

Anne Olmak...

Tarih 9 Şubat 2008 Cumartesi akşam 18:30 civarı... Annemlerde salonda kanepede uzanmış mışıl mışıl uyuyorum. Elim göbeğimde artık hareket edecek yeri iyice azalmasına rağmen kendini kaybetmiş bir şekilde çırpınan oğlumun tekmelerini hissetmek için hazır. Bu arada kafamda durmadan acaba ne zaman kucağımda da bu hareketleri hissedeceğim sorusu..
Göbişimin kocamanlığından sağa sola dönmem epey zor bu yüzden güzel uykumdan biraz çabuk uyandım. E uyanmışken sanki dağınık kalsa birşey olacakmış gibi etrafı toplamaya başlamıştım ki kontrolsüz su kaybı başladı... Anneeee bana birşeyler oluyor dememle hakkaten birşeyler olmaya başladı.. Kendimi lavaboya attım ki heryer su olmasın.. Annem üzerime birşeyler ayarlarken ben aynadan kendime baktım ve sordum "Şimdi mi? Geliyor mu?" ... Annem ev halkına seslendi beyler yürüyün hastaneye.. Yasemin doğuruyor!!.. Evet işte cümle bu ve gerçek.. Son haftalarda artık sabırsızlıkla beklediğim gün bugündü.. Ama bunu gerçekten duymak insanı kıpır kıpır eden birşey.
Anneme sakin ol anne hemen Aylin teyzeyi ara dedim.. Duyanda beni elli kere doğurmuş sanır :) Nerden geliyor bu sakinlik. Ödüm kopuyor ani heyecanlı birşey yapmaya çünkü bendeki bir heyecan şu anda oğlumu bin kat etkiliyor. Onun için olabildiğince sakin olmalıyım.. Canım Doktorum Aylin Keriş harika bir insan! Gayet sakin tamam hastanede buluşalım dedi.
Sevgili Eşim canım babamız koşarak indi aşağıya ben kendimi lavaboya kapamışım O'da kapıdan "Aşkım iyi misin? Ne yapayım? İyi misin?" diye telaşla sesleniyor.. Bu arada kontrolsüz su kaybı aynen devam. Bizim oğlan artık yeter dedi ben geliyorum kesenin zayıf noktasına bir tekme!! Pat !!! :) dedim bende..
Aslında 5 dakikadan fazla sürmeyen bekleme süresi bana saatler gibi gelsede sonunda annemlerin arabanın arkasında elim karnımda "Hadi oğlum sabret dayan gidiyoruz.." nidalarıyla hastanenin yolunu tuttuk. Babamızda eve eşyaları almaya doğru. (Neymiş tedbirli olup valizi önceden hazırlamak gerçekten önemliymiş!). Hastaneye varmak aslında İstanbul trafiğinde ve bu saatlerde bir buçuk iki saatleri bulurken biz 40 dakikada acilin kapısındaydık.. Hastane gördüğüme sevindiğim tek andır heralde :)
Arabadan indiğim gibi kendimi içeri attım ve elim karnımda doğuruyoruummm dedim :) Güvenlik görevlisi şaşkın yahu daha önce hiçmi doğran kadın görmedin. Beni bir bölüme aldılar ve ilk kontrol yapıldı. Bizim oğlan ters durmaya devam ediyor bu durumda maalesef hayalini kurduğum gibi normal doğum yapamayacağım. O yüzden sezeryan için hazırlık başladı. Ama kalbini duydum oğlumun gayet iyi heyecanlı doğmayı bekliyor, bende onu... Acilden beni burda bulunduğum sürece ikamet edeceğim odaya aldılar.. Oda numarası 3319 :) bunu hep hatırlamak isterim. Doktorum detaylı bir şekilde makat doğmasının risklerini annemlere ve canım eşime anlattı ki onların da içlerinde şüphe kalmasın. Canım annem kaç günlerdir beni havuzlarda yüzdürdü yollarda yürüttü ki bizim oğlan bi tepetaklak olsun diye :) Ama nerdeee...
Saat 21:00 sularında ameliyata alınmak üzere hazırlandım ve yatağa geçirildim. Kalbimin şiddetli atışına artık engel olamıyordum. Ameliyat olacak olmam değildi bende ki heyecanın sebebi artık gerçekten anne olacak olmamdı.. Ameliyathanede başlıyormuyuz dediler en son, şimdi elinizde bir yanma hissedeceksiniz.. Gülümseyerek gözlerimi kapattım..
Saat 22:30 gülümseyerek uyandım ve durmadan bebeğim nasıl dediğimi hatırlıyorum.. Aylin teyze gerçekten erkek mi diye sorduğumuda.. Yani bizi oyuna getirmedi di mi diye espri bile yaptım.. Hemşireler gülüyorlar.. Herkesin ağzında tek cümle var çok güzel bir oğlunuz oldu.. Bende dönen gözlerimi bir noktaya odaklamaya çalışıp gerçektenmi demenin dışında birşey yapamıyorum.. Sonra beni yukarı çıkardılar ve odaya girdim. 3319 numaraları odama oğlumla ilk kucaklaştığım yere.. Odaya girerken elimi havaya kaldırıp "Selamun aleykum!" dedim :) Bu arada ne kadar çok kişi gelmiş bile... Beni yatağıma aktardılar.. ve o an geldi...


Bebeğimi getirdiler bana.. Kucağıma koydular.. Ona baktım ve tek diyebildiğim "Anne bu çokk güzell..." Ve gözlerimden koyverdiğim yaşlar... Aynen şimdi yazarken olduğu gibi..
Allah'ım ne kadar şükredeyim sana ne kadar dua edeyim.. Yetmez...

66 yorum:

  1. Merhaba Yasemin,
    tanismak bugune kismetmis , ben Talha'nin esi Esra. Talha dun facebookta Pinar ablanin upload ettigi resimleri gosterdi, cok tatli bir oglun var, Allah bagislasin. Rabbim anneli babali buyutsun, hayirli evlat etsin insallah. Bizimde minik oglumuz yolda temmuzda bekliyoruz insallah. Dua et seninki makbuldur yeni dogum yaptin :)) sevgiler
    -Esra Akbulut

    YanıtlaSil
  2. Yaseminciğim ya heyecanla okudum yazını. Çok güzel anlatmışsın herşeyi. Hayırlı bir evlat olur inşallah. ÇOk tatlı ya maaşallah. Allah anacığına babacığına bağışlasın, hep beraber mutlu olsunlar hep. Ben de anne olmak istedim senin heyecanlı anlatışını okuyunca. Zaten soru yağmuruna tutmuştum yol boyunca seni.:) Canım ne mutlu sana. Opuyorum coook. :)))

    YanıtlaSil
  3. maşallah ne kadar tatlı bir bebek Allah bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah :)

    banada dua edermisin bende bu güzelliği yaşayayım ;)

    YanıtlaSil
  4. Son cümlende beni de ağlattın Yasemin.Allah dileyen herkese bu duyguyu tattırsın. Minik Yavrun Sencer'in hayırlı, uğurlu ve uzun ömürlü olsun. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. MAŞALLAH bu güzelliğe, Güzel Allahım, ona uzun güzel huzurlu bir ömür versin, ismiyle yaşasın inşallah, en kısa sürede yanınızda olmak dileğiyle. Sevgiler, Esra

    YanıtlaSil
  6. Çok duygulandım okurken. Ne güzel anlatmışsın. İnşallah hep mutlu, huzurlu olursunuz. O halinle bile espiri yapıyor olmana da şaşırmadım desem? ;)
    Ve oğlun çok çok tatlı! Yüzündeki o huzurlu ifadeye bayıldım. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah.
    Tekrar gözünüz aydın.

    YanıtlaSil
  7. Yasemin canım oğlunun yüzünde gülümseyen munzur bir ifade var.Nasıl bir güzellik,pardon yakışıklılık, :) maşallah! Senin sakinliğin her zamanki enerjin ona da yansımış. Allah analı babalı, saglıklı mutlu günlerle büyütmek nasip etsin..
    3319 numaralı oda oğlunla ilk buluştuğun yer benide duygulandırdı,cok mutlu etti.
    hayırlı olsun canim
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. Yasemin'cim geçmiş olsun. Çok güzel bir yazı. Okurken çok duygulandım. Oğluşunu allah bağışlasın. Çok tatlı maşallah. Güle güle, iyi günlerde büyüt canım. Hayırlısı olsun. Sevgilerimle, öpüyorum çok..

    YanıtlaSil
  9. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.

    YanıtlaSil
  10. Allah ailece sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam nasip etsin Yasemin.Sencer 'e de öpücükler...Darısı başıma...

    YanıtlaSil
  11. YASEMİNCİĞİM TEBRİK EDERİM... ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN... KENDİNE VE BEBEĞİNE DİKKAT ET... SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  12. Allahım bağışlasın, gülen yüzlerini soldurmasın...
    Dünya meyvesi derler büyükler hakikatende doğru...
    İkinizi de kokluyorum;)
    Muhabbetle...

    YanıtlaSil
  13. Yasemin çok mutlu oldum allah sağlıklı mutlu başarılı uzuun ömür versin sizlerle beraber.Çok güzel allah nazardan korusun

    YanıtlaSil
  14. Yasemin Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun yüzü hep gülsün inşallah

    YanıtlaSil
  15. Hoşgeldi, sefa geldi:) Ailesine, ülkesine hayırlı, sağlıklı, analı babalı büyümesi dileği ile...

    YanıtlaSil
  16. Çoook çooooooook tebrik ederim.çok şirin ,Allah analı babalı büyütsün.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. merhablar....
    Ne de güzel poz vermişsiniz öyle:) Allah anneli babali büyütsün. Darısı isteyenlerin başına

    betül
    meyvesepeti.blogcu.com

    YanıtlaSil
  18. hayırlı olsun.blogunu okurken benım 2 ay once yasadıklarım aklıma geldı.yazının sonunda benıde aglattın yasemın.yazılarını merakla beklıyorum hoscakal.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba Yasemin,
    maşallah oğluna,
    allah analı babalı büyütsün,
    hayırlı bir evlat olsun,
    allahım dileyen herkesi mucizesine kavuştursun,
    babaya da çok selam,
    sevgiler
    yeşim ( neva ' nın annesi, Yücel 'in babası )

    YanıtlaSil
  20. Yasemin çok tatlı bu, tam bir adam şuna bak. Annenin yöntemleri bu sefer tutmamış, Sencer baskın çıktı:)

    YanıtlaSil
  21. Yaseminciğim gözyaşların hep mutluluk yaşları olsun.Güzel Sencer sağlıklı ve uzun yaşasın.Anne olmak böyle birşey daha uzun bir süre ağlarsın çünkü insan daha bir duygusal oluyor.Sadece kendinin değil başkalarının çocuklarına bile içi eziliyor.
    O mis kokulu bebeği benim için de kokla.Çünkü çok çabuk büyüyorlar ve o mis kokuları gidiyor..Allah analı babalı büyütsün.
    Kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  22. Yaseminciğim sa
    ben meldanın annesiyim,yazdıklarını okurken bende çok duygulandım göz yaşlarıma mani olamadım.
    oğlun çok masum ve tatlı allah analı babalı büyütsün.
    gözünüz aydın olsun.

    YanıtlaSil
  23. yasemın cım annem hep anne olunca benı anlarsın derdı:)) haklıymıs sımdı 2.kez annelığe hazırlanıyorum bılıyorsun, belkı de bu yuzdendır kı yazını okurken tutamadım kendımı:) gecmıs olsun guzel anne.. sencer ın hosgeldı.. en kısa zamanda tıparlanırsınız umarım ıkınızde.. bol sutlu, gazsız gunler dılerım..

    sevgıler
    fıdan

    YanıtlaSil
  24. Sevgili Yasemin,
    Yazını iki gözüm iki çeşme bir halde okudum..Ne kadar duygulandım anlatamam..4 sene önce oğlumu kucağıma aldığım o duygusal anlar geldi aklıma..Anne olmak o kadar güzel bir duygu kii..Allah'ın kadınlara verdiği en büyük lütuf bence..
    CAnım bebişin dünya tatlısı..Allah analı babalı büyütsün inşallah..Sencer'i benim içinde kokla lütfen..Ben öpmeye kıyamazdım, eminim sende ölesindir..Sevgi ve sağlıkla kalın..

    YanıtlaSil
  25. yazinin tamamini gözyaslariyla tamamladim.bende su anda 39+1 günlük hamileyim.bir annenin duygulari ancak bu kadar güzel anlatilir.bebeginiz cok tatli masallah allah anali babali büyütsün.

    YanıtlaSil
  26. Yaseminciğim,
    Allah bağışlasın çok şirin bir oğlun olmuş. güle güle büyüt canım. anne olmak çok özel ve farklı bir duygu, tadını çıkar. sevgiler

    YanıtlaSil
  27. kisir yapacaktim aksama senin tarife bir bakim diye geldimki oglusunu ogrdum gozyaslarimi tutamadim agliyorum oglum geldi aklima yari yariya ayni seyler yasadik seninle sadece benim sezeryan epidural oldu o kadar simdi goz yaslarimi sile sile kisir tarifini de alip size ebedi mutluluklar dileyip kaciyorum evladinizla ebedi saglikli mutlu hayirli uzun bir omur diliyorum canim nice mutlu yaslar gecirin birlikte ins ;)

    YanıtlaSil
  28. Hayırlı olsun Yasemin ablacığım. Tariflerinin en tatlısı bu oldu. Görüntü de iştah açıcı:)))
    Allah analı babalı büyütsün.
    Meral

    YanıtlaSil
  29. Gözlerim dolu dolu, tüylerim diken diken okudum.
    Bir doğum hikayesi ancak bu kadar güzel anlatılır, tatlı mı tatlı bir bebiş ancak bu kadar güzel taçlandırır bu yazıyı.
    Ellerine, yüreğine sağlık minik kuşum.
    Bebişinle ve eşinle sana bir ömür boyu sağlık, mutluluk dilerim.
    Çok seviniyorum hayatımda olduğun için.

    YanıtlaSil
  30. yaaaa tüylerimde diken kalmadı ayaklanmadık.bacım ne güzel anlatmışsın sencer oğlanın gelişini.meğer sen orada can çekişirken biz mutfakta mavi mi yeşil mi yapsak diye renk beğeniyormuşuz sencer oğlanın süpriz kurabiyeleri için adaşımlan.ama oğlan uslu çıktı, bekledi teyzeleri yapsın pişirsin süslesin diye...
    canımcım sencerciğe upuzun bir ömür diliyorum mutluluğun ve huzurun baştacı olduğu,sağlığın egemenliğini yitirmediği...
    sana ve eşine de oğluşunuzla mutlu bir hayat diliyorum.
    en kısa sürede o tatlı yanakları öpmeye geleceğiz.
    sevgiler
    müge

    YanıtlaSil
  31. Yasemincim bi çırpıda okudum keyifli yazını.. sonunda farkettim ki benden de yaşlar süzülmüş :)) Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.. Nazarlar demesin oğluşuna çok tatlı, çok güzel bir bebeek yaaa...şimdiden bi karizması var ,bayıldım bayıldımmm:))
    öpüyorum ikinizi dee ..

    YanıtlaSil
  32. Selamlar Yasemin Hanım,
    Maşallah çok şeker bir bebişiniz var. Allah nazarlardan korusun.
    Dilerim güle güle büyütürsünüz oğlunuzu.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  33. Yasocum,
    Müge'nin anlattığı kadar güzel gerçekten de Sencer oğlumuz. Maşallah Allah nazardan saklasın. Hem babaya, hem de sana benziyor bence. Yazını gözlerim sulu sulu okudum. Çok güzel bir duygu olsa gerek buluşma anı. Çok öpüyorum ikinizi de...

    YanıtlaSil
  34. Bende gözyaşlarını tutamayanlardanım sanırım, Çok tatlı bir bebek sencerciğimiz, İnşallah uslu ve sağlıklı bir bebiş olsun, Allah analı babalı büyütsün canım, çok çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  35. Bloglari dolasirken güzel haberi okudum..
    ALLAH bagislasın ALLAH Anali Babali büyütsün..Kendinize dikkat edin.
    Mutluluklar dilerim

    Iyi Geceler

    SEVGILER

    YanıtlaSil
  36. MERHABA.Çok güzel anlatmışsın,Allah bağışlasın hayırlı bir evlat olmasını dilerim.mutu kalın.sevgiler:)BERRİN

    YanıtlaSil
  37. Yasemin'ciğim,
    Önce Allah anlı babalı büyütsün diyorum canım. Yazını bir solukta okudum ve kendi oğlumun doğumu canlandı gözümün önünde :)
    Çok tatlı bir oğlun var maşallah. Allah nazarlardan saklasın.
    Oğlunla birlikte mutlu bir ömür diliyorum size.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  38. Merhabalar,
    Allah anali babali buyutsun, tahtini da bahtini da guzel yapsın. Oglunuzla birlikte mutlu, huzurlu ve saglıklı gunler dilerim.

    YanıtlaSil
  39. cnm..hayırlı olsun bebeğin..evinize mutluluk ve bereket getirsin inş.slmlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum sana ve minik bebişe..

    YanıtlaSil
  40. Öyle güzel anlatmışsın ki okurken tutamadım gözyaşlarımı. Allah analı babalı büyütsün sevgili yasemin, bu duyguyu tatmak isteyen herkese de nasip etsin rabbim inşallah..

    YanıtlaSil
  41. tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün.

    YanıtlaSil
  42. Allah analı-babalı büyütsün ve bahtı açık olsun daima..Gülen yüzü hiç solmasın..

    Yaseminciğim hem geçmişler olsun hemde ailecek gözünüz aydın olsun canım..

    Sevgiler
    Gül/d.tadı

    YanıtlaSil
  43. HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNNNN
    ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNNNN
    BAHTIDA ŞANSIDA ÖMRÜNCE AÇIK OLSUNNNN

    ALLAH BAĞIŞLASINNNNNNNN

    TEBRİKLERRRRRRRRRR

    YanıtlaSil
  44. Yasemin'ciğim, ne kadar güzel bir bebek doğmuş, dünyaya merhaba demiş maşallah, nazarlardan esirgesin onu Allah!! Gönül dostun olarak seni ve oğlunu sevgiyle kucaklıyorum. Okurken ben de oğlumun doğumunu anımsadım, inan bu mutluluk işte.. Başka bir tarif bulamıyorum:)Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  45. Ya bu ne kadar güzel bişey :)) Maşallahlar olşun ona...Kelimesi kelimesine okudum tüm hikayeyii hoşgelmiş bebiş sefalar getirmiş

    YanıtlaSil
  46. Yaseminim, inan bana ben de göz yaşları eşliğinde yazını okudum!
    Burçiş teyzesi de bebişi uzunnn bir süredir bekliyor! Ve bugün gündüz okul arkadaşlarıyla onu konuştu! Sevgili arkadaşının oğluşunu! Konuşmakla da kalmadı ayrıca! canım, hayırlı oslun! Gözünüz aydın! Allah analı babalı büyütsün!
    İkinizi de kocaman öpüyorum tatlım!
    Kucak dolusu sevgiler!
    Burçak (mutlulukmutfaktagizlidir)

    YanıtlaSil
  47. Allah anali babali buyutsun.Vatana millete hayirli bir evlat olur insallah.Darisi ben ve benim gibi isteyipte cocugu olmayanlarin basina.

    YanıtlaSil
  48. sevgili adaşım,ilk defa şans girdim bloğuna ve ağlayarak okudum bunu.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.çok mükemmmel bir duygu,anne olmayan anlamaz.

    YanıtlaSil
  49. Çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  50. Allah anali babali buyutmeyi ve hayirli bir evlat olmasini nasip eder insallah Yasemincigim. Esrarengiz Lezzet Diyari
    www.esrarengiz.org
    Sevgiyle.Linklerime ekliyorum seni.

    YanıtlaSil
  51. esracim ne mutlu oldum seni tanidigima insallah nasip olurda yuz yuzede tanisiriz! evlatlarinizi Allah bagislasin, Talha bizden once davrandi :) masallahh! Allah omurlu kilsin ikisinide.. cok optum canim.

    gannecim Rabbim sanada nasip etsin olaganustu bir duygu! cok optum!!!

    nescim tum dualarim seninle.. Rabbim tum kadinlara bu duyguyu tattirsin insallah!

    ufukcum vallahi aglamamak elimde degil artik, her suratina baktigimda bile gozlerim doluyor.. sukretmek okadar onemliki!

    esracim guzel dileklerin senin icinde olsun insallah.. evladinla sende guzel gunler goresin! optum!

    meldacim artik bu guzel duygulari senden bekliyoruz :) Rabbim sanada hayirli evlat versin insallah :D

    aysecim yamanim, cok muzur bi evlat olcek benimki simdiden belli :) sende dogru anlamissin :) ben eminim seninki benimkiyle yarisir :) ee seninki ne zaman?? :D:D

    ebrucum guzel dileklerin icin tesekkurler! aynen geri donsun bunlar sana! cok optum!

    vildan cok tesekkur ederim!

    betulcum dilerim darisi sana olur :) sen dularinda eksik etme! sencerde optu seni :)

    ayselcim amin canim amin!!!

    pericim bende seni muhabbetle selamliyorum canim! dunya meyvesi daha tatli olamazdi heralde! Rabbim evlatlarimizi bagislasin! cok optum!

    ozlemcim sagolasin guzel dualarin icin!

    Amin! sedacim aminnnnnnnnn!

    bercestem dilerim bu dualarla beraber sende evlat alirsin kucagina :D

    suziii cooooook sagol bitanem! tebrik takdir hepsi Yaradan'a ait :)

    betul sorma bizim oglan ilk gunden artist olcek belliki :) iyi dileklerin icin tesekkurler!

    isimsiz sana bole hitap etmek istemezdim ama ismin yok :( Allah seninde yavrunu sana bagislasin, insallah aglamak hep sevincten olur!

    yesim ablacim cok sagol! neva hanima opucukler, en kisa zamanda gorusmek uzere!! cok optum!

    pinarim sorma ya Sencer pasa kendi bildgini okudu vallahi :) adam gibi adam benim oglan masallah r:) aynen Can pasa gibim :D

    YanıtlaSil
  52. gustocum senin icinde koklarim seve seve! valla 30 gun gecti bile Rabbim bahtlarini guzel yazsin.. ben durup durup agliom zaten Rabbim hep mutluluktan aglatsin insallah! cok optum!

    emel hanim teyzecim, iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkurler.. Rabbim size cok guzel bir evlat vermis insallah cok da tatli torunlar verir :) ellerinizden optum!

    fidancim sanirim tum anneler ayni seyi soyluyor:) bende annemi hakkaten anladim :D yani en azindan birazcik. canim ikinci evladina hayirlisiyla kavusursun insallah :) cok optum!

    atescim desene 4 sene gecsede duygular degismio bende diyordum yahu bole durmadan aglayacakmiyim :) demekki aglayacaim :D aman aglamalarimiz hep bole gusel sebeplerden olsun canim! iyi dileklerin icin cok tesekkurler cok optum!

    isimsiz bak gene ismini yazmayan bi okurum :) dilerim hamileligin benimki gibi kolayca ve sorunsuz gecer, sonrada bole Sencer'im gibi tatlimi tatli bi evladin olur! Rabbim kavustursun!

    sevdacim iyi dileklerin icin cok cok tesekkurler cok optum!!

    ninocum sanirim tum anneler ayni seyi yasiolar ben sadece yeni olunca pek heyecanliyim :) cok optum canim benim.

    meralcim aslinda bunu tarif etmek mumkun degil ben elimden geleni yaptim :) cok optum canim :)

    mugecim canimmmm, insaallaahh Allah senin karnini sisirsin bitaneeeeeemmmmmmm!!!!

    mugecim vallahi iyi tembihledim ogluma oglum tut kendini bak teyzeler kendilerini parcaliolar diye :) soz dinledi oda :) yani bu kadar zamanlama olur :) bidenem dilerim bizde mugeyle senin bebise kurbisler ypariz :) coookk optum en kisa zamanda bekliom :)

    aysegulcum ole karizmatik bi oglum var benim :) kizlar kendilerine dikkat etsin artik hehe :D dilerim goz yaslarin hep gusellikler icin akar :D

    Ebru hanim, guzel dilekleriniz icin tesekkurler!

    selenim bu duyguyu insallah cook kisa zamanda sende yasarsin ;) bende senin yazini okurken hungur fos aglarim :D cok optummmmmmmmm!

    hilal sagolasin dileklerin icin! dilerim hep guzel duygularda aglarsin! sevgiler!

    nilgun cok tesekkurler! Rabbim her kadina bu duyguyu nasip etsin insallah!

    berrin iyi dileklerin icin cok tesekkurler!

    pasta cafenin cici annesi iyi dileklerin icin tesekkurler! oglusunla bende sana guzel bir omur diliyorum!

    evren tesekkurler iyi dileklerin icin!

    salihacim iyi dileklerini aldik kabul ettik oglusumla! bizde aynen gonderiyoruz!

    firuze&saniye aslinda bu duygulari anlatmak imkansiz ben sadece ipucu verebildim.. dilerim herkes kendisi yasarda bu duygulari tadarlar!

    ela tebrik icin tesekkur ederim! gorusmek uzere..

    YanıtlaSil
  53. gulcum iyi dileklerin icin tesekkurler canim! cok sukur bugunleride gorduk, rabbim daha guzel gunler gostersin cumlemize!

    pastarda coookk sagoll canimmmm :)

    kekik tum bebekler guzeldir :) zaten kuzguna yavrusu dunyanin en guseli gelirmis :D iyi dileklerin icin sagolasin canim..

    evcilik lezzetlerin hanfendisi bebisim gercekten gusel dimi :) Rabbim bahtini guzel yazsin insallah :D

    burcakcim benim surekli bizimlesin ve cok dusuncelisin sagol canim! cok optu sencer, burcis teyzesini :D

    isimsiz dilerim sende en kisa zamanda bu olaganustu duyguyu yasarsin.. Rabbim her kadina bu duyguyu yasatsin!

    yasemincim seninde bebegin cok lokum masallah! bizi bulmana cok sevindik! sık sık bekleriz ziyaretinizi!

    pitircik selam! sagolasin!

    esrarengiz lezzet diyarinin hanfendisi iyi dileklerin icin tesekkurler!

    YanıtlaSil
  54. ADAŞIM,
    Yavrun anasına babasına, vatana millete hayırlı olsun.
    Dünyası ahireti cennet olsun.
    Güzellikler dolu olsun ömrü.
    Bahtı açık olsun.
    Kalbi sevgi dolu olsun.
    Rabbinin sevgili kulu olsun.
    Melekler gibi temiz olsun.
    Dilerim O da bir yavru sahibi olsun senin gibi.
    ...........
    Mutluluğun zirvesi, sevginin alası ANNELİK...
    ...........
    ANNELİĞİN HAYIRLI OLSUN.

    YanıtlaSil
  55. sevgili adasim yasemin ne kadar guzel dua etmissin! Allah senden razi olsun! Dilerim bu guzel dualar senin ve tum insanligin olsun! Gorusmek uzere!

    YanıtlaSil
  56. merhaba yazınızı okudum çok duygulandım bende 02 01 2008 çarşamba sabahı anne olmuştum.O heyecanı ömrümce unutamam bence allah ın biz kullarına verdiği en büyük lütüf canından can çıkması sonsuzlarca rabbime şükür...oğlunuz çok tatlı maşşallah.Allah onu size bağışlasın güzel bahtı olsun(kızımında)yalnız bi açıklık getirmek isterim ben sezaryen ile doğuyaptım ve sadece bir kere hemşire beni ayağa kaldırdı.ben 2.günümde gayet rahat bi şekilde oturuyor ve işlerimi yapıyodum...dr.hatice aktan sayesinde tabi sezaryan denildiği gibi kötü değil...size çocuğunuzla mutluluklar....

    YanıtlaSil
  57. Merhaba,

    Ben de yaklaşık 4 yıllık bir anneyim ve o günden beri söylediğim bir şey var: Allah'ın bizlere bağışladığı en güzel hediye bir evlat...

    Allah bağışlasın, allah analı babalı büyütsün...

    Sağlık, mutluluk ve huzur bebişlerimizi hiç bırakmasın...

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  58. merhaba isimsiz, bebisinle guzel huzurlu ve mutlu bi omur dilerim sanada.. sende taze annesin desene :D bende 2.gun ayaga kalktim ve yurumeye basladim tabiki ama yinede ameliyat ameliyattir yani normal dogum gibi asla olmaz.. bebeginle guzel gunler gormeni dilerim, gene beklerim..

    selam dus bahcesi, sana sonuna kadar katiliyorum! kesinlikle Allah'in bize en guzel hediyesi bunlar, ve pek tabii emaneti.. Allah'a sukurler olsun!

    YanıtlaSil
  59. ben de okurken gerçekten göz yaşlarıma hakim olamadım Yasemin hanım. Uzun ömürlü, sağlıklı, ana-baba sözü dinleyen, şanslı bir bebek olur inşallah. Allah, nazarlardan saklasın,sizleri de yanından ayırmasın. ben de anneyim. nisanda iki yaşını dolduracak oğlum. yazınızı okurken ben de doğum yaptığım günü hatırladım ve mutluluk ile hüznü tekrar yaşadım. Ben de sancı çekerken "Doktora söyleyin sezeryan istiyorum ben" diye bağırıyordum ama insanın her zaman her istediği olmuyor işte, normal doğum yaptım:)
    BETÜL
    istebenimhayatim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  60. SELAMÜN ALEYKÜM

    YAVRUNUZU RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞAALLAH...

    DİLERİM ALLAHTAN HAYIRLI BİR EVLADINIZ OLUR.

    DARISI TÜM ÇOCUKSUZLARA:)

    www.blogcu.com/zahide

    Not: Yazınızı okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi...

    YanıtlaSil
  61. Merhaba Yasemin hn,

    yazınızı az önce okudum ve ağlayarak bitirdim.. Sanki kendi doğum hikayem canlandı biran gözümün önünde...Bende epidural sezeryan olmuştum, ameliyata giderken gülerek gitmiştim ama ameliyatdan çıktığımda bütün yakınlarımı baş ucumda gördüğümde göz yaşlarıma hakim olamamıştım...Rabbim bu duyguyu bütün kadınlara yaşatsın inşallah......
    Bebeğinize ve size Allah hayırlı ömür versin.....

    Sevgilerimle
    Nagehan

    YanıtlaSil
  62. kalbim küt küt okudum resmen bu kadarmı güzel anlatılır. Allah bağışlasın hepsini inşallah. Nice güzel günler geçir oğluşunla.

    YanıtlaSil
  63. SELAM BEN NETTE SÖRFTEYKEN YAKALNDIM BLOĞA... ŞÖYLE BİR GÖZ ATTIM.. SAMİMİ İFADELER VAR.. ÇOK GÜZEL.. ALLAH ANALI BABALI ETSİN.. İSTİKBALİNİDE GÖRMEK NASİP OLUR İNŞALLAH..


    SENİN BİR ADAŞIN VAR... HİÇ SENİN GİBİ DEĞİL..

    NEYSE ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN... ÇEVREMDEKİLERDEN BİLİYORUM.. BU YUMURCAKLARIN EN ZAHMETLİ ZAMANLARI...

    KAL SAĞLICAKLA..

    MURATDMZ

    YanıtlaSil
  64. Biraz geç oldu okumak için ama sabah sabah ağlattın beni Yasemin..

    6 sene önce hemen hemen aynı şeyleri yaşamış birisi olarak, duygularını çok iyi anlıyorum..Biraz da kendimi hatırlayarak duygulandım..

    Dünya bir yana onlar bir yana..Allah uzun ömür versin meleklerimize..SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  65. Ya bu arada şunu söylemeden geçemiycem..

    Bu yazı, bu sabah tesadüfen okuyup gözyaşlarıma hakim olamadığım 2.yazı..
    Ne alaka anlamadım ama bu sabah doğum hikayelerinden gidiyorum hadi hayırlısı..

    Yok sorun değil de, iş yerinde makyajım akmasın diye 10 kere lavaboya gidip durdum sabahtan beri.

    Bir dopum hikayesine daha denk gelirsem bu sabah, bu bana ilahi bir işaret diycem artık:))

    YanıtlaSil
  66. Doğum günü yazısından hop buraya geldim...
    geçmişe dönüş...:)
    yazını sanki ilk kez okuyormus gibiydim...tabii şimdi tecrübelere ayrıntılara insan pür dikkat kesiliyor...
    yorumuma cevap da yazmışsın...bak o gözümden kaçmış..az kaldı az...Allahım yardım etsin...sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin