31 Aralık 2007 Pazartesi

Yeni YIL, Yeni Başlangıçlar...

Bu şahane etkinlik ile yine şahane hediyeler çaldı kapımı.. Ve umarım benim gönderdiğim arkadaşımda aynı derecede şahane bulmuştur hediyelerini.. (Bugün gönderebildiğim için ancak Çarşamba ulaşacak eline o yüzden isim vermiyorum :) Sürpriz bozulmasın...)
Canım Burçak o kadar uğraşıyor ki insanlar hediyeleşsin diye.. Her zerresine değiyor bu uğraşların gerçekten :) Ve pek tabii bu güzel hediyeleşmeyi başlatan Sevda yı da unutmamak lazım..
Bu etkinlikte de benim logo ve isim konusundan ufak bir katkım oldu. E arkadaşlar o kadar uğraşıyor bizim de bir yerlerinden elimiz değdi fena mı? Hediye paketleriyle kapınızı çalan kardan adama kim hayır diyebilir :)
Hediyelerimi sizinle daha sonra paylaşacağım şimdilik geç olmadan bu etkinlik vasıtasıyla yeni yılınızı kutlayayım dedim..

Dilerim, yeni yılda yeni başlangıçlar sizi beklesin...
Ve bu başlangıçlar yepyeni mutlulukları barındırsın bünyesinde..


Seneye görüşmek üzereeeeee :P...


02/01/2008
ve işte hediyelerimle döndüm.. Efendim bana hediyem tam vaktinde ulaştı sevgili Cafe Gusto'dan! Kocaman bir koli aldım... Ay ne heyecanlandım anlatamam. Koliden çok sevimli fırın eldiven takımı çıktı , tazecik kuruyemişler, türk kahvesi ve birde süper bir sunum tabağı... Ve tabiki sıcacık yazılmış bir mektup :)

Sevgili Serpil benim Hamsiköy Sütlacında bahsettiğim gümüş kaselerden ilham almış bana harika gümüş bir servis göndermiş.. Bayıldım bayıldım!
Kuruyemişlerde kendi çalıştığı firmadan tazecik mis gibi.. Hepsi bir çırpıda tüketildi :) Yani hediye mideyede iyi geldimi değmeyin keyfime :)
Fırın eldiven takımı en sevdiğim renk kırmızı! Kırmızı olsun üç kuruş pahalı olsun diyenlerdenim ben. O kadar kullanışlı bir hediye ki artık mutfağımda her an anılıyorsun Serpil'cim..
Benim hediye gönderdiğim kişide umarım benim gibi çok mutlu olmuştur.. Bugün eline geçsin bir hediyeleri kim olduğunu açıklayacağım...
Yani bu etkinliktende çok güzel ve çok kullanışlı hediyeler aldım işte hediye de bunu seviyorum :) Tekrar teşekkürler Serpil, Burçak ve Sevda...

03/01/2008
He he Sevda hediyelerimi almış :) Yaşasın yaşasın! ve çok beğenmiş buna daha çok yaşasın :) Evet benim hediye gönderdiğim insan ilk hediyeleşme etkinliğini başlatan sevgili Sevda :) Şimdi heyecanla sitesinde bu hediyeleri yayınlamasını bekliyorum :) Güle güle kullan Sevda'cım...

14 yorum:

  1. 2008 yılının sizlere sağlık,mutluluk,huzur ve bereket getirmesini tüm kalbimle dilerim..Kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yasemin'ciğim;
    2008 yılının sağlıklı,mutlu ve huzur dolu geçmesini dilerim.
    Mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
  3. Yaseminciğim senin de yeni yılın kutlu-mutlu olsun. :)
    Sevdiklerinle ve bebişinle beraber sağlıklı ve huzurlu nice senelere erişebilmen dileğiyle. Operim :)))

    YanıtlaSil
  4. Birlikte huzur iklimlerine kanat çıpmak dileğiyle...
    Muhabbetli yıllar;)

    YanıtlaSil
  5. yeni yılda mutlu huzurlu olasın ailenle birlikte

    YanıtlaSil
  6. selam nilay en guzel dileklerin sana geri donsun bu sene :)

    beyhancim mutlu seneler seninle olsun!

    gannem insallah sende bu sene bebis sahibi olursun :P iyi seneler canim optum!

    pericim boool muhabbetli seneler!

    melek en guzel senelere hep beraber!

    istiridye mutlu seneler!

    YanıtlaSil
  7. Yaseminciğim,
    hediyen elime ulaştı ve ne kadar sevindim bilemezsin. hepsi de birbirinden güzel ve şirin. O kadar özenle ve sevgiyle hazırlamışsın ki her halinden belli oluyor. çok teşekkürler canım. yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. yasasin yasasinnn :) gule gule kullan sevdacim sag salim eline gecmesine cok sevindim :) iyi gunlerde guzel kahvaltilarda :D

    YanıtlaSil
  9. Oy oy minik kuşumun nede güzel hediyeleri olmuş, kullanışlımı kullanışlı. Artık bu şık tabakta, senin o 3 renkli felan şık kurabiyelerinin benzeri şeyler yapıp yayınlamanı bekliyorum gülocum. Hepsi çok güzeller, güle güle kullan şekerim.

    YanıtlaSil
  10. Yaseminciğim güle güle kullan.İnan hepsini çok severek aldım.Umarım gerçekten işine yararlar.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. mugecim sen hic merak etme en guzel kurabiyeleri sunacagim insallah o guzel tabakta!

    serpil vallahi bayildim hepsi ozenle secilmiss cok cok cok tesekkurler yeniden!

    YanıtlaSil
  12. Canım merhaba:) Hediyelerin süper:) Tutacaklara bayıldım:) Ne tesadüf benim hediyelerim de kırmızı:) Ben de bayılırım kırmızıya:) İyi günlerde, güle güle kullan canım! Öptüm kocaman seni de bebişi de:))

    YanıtlaSil
  13. Yaseminciğim hediyelerini güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin