10 Aralık 2007 Pazartesi

Kahve ve Kitap Keyfinin Dayanılmaz Hafifliği

Gene geldik şahane bir etkinliğin sunum gününe..
İnsanın heyecanla hediye beklemesi ve bunun ne olacağı ya da kimden geleceği konusunda hiç bir fikrinin olmayışı harika bir duygu! Bunu bize ilk Gönül Dostları etkinliği ile kazandıran sevgili Sevda, şimdi de Kahve ve Kitap ile yepyeni hediyeler almamıza sebep olan sevgili Burçak her ikinizde harika birşeye imza attınız! Sağolun varolun :)
Şimdi gelelim bu güzel etkinliğin hediyelerine..
Efenim bendeniz oldum bittim zor hediye seçerim, şimdiye kadar hediye verdiğim hiç kimse şikayet etmedi gerçi ama siz gelin birde bana sorun o hediyeyi seçerken neler çektiğimi :) Karşınızdaki insanı tanıyorsanız hediye alma işlemi kolay huyuna suyuna göre bulursun birşeyler ya da ihtiyacına göre.. Ama tamamen sürpriz birine hediye almak işte bu çok keyifli (!) gerçekten :P. Geçen etkinlikte hediye aldığım insanın ne güzel blogu vardı ordan onun hakkında ufakta olsa ipuçları toplamış ona göre hediyemi göndermiştim.. Bu seferki hediye gönderdiğim arkadaşımın yazık ki bir blogu yok! Haliyle elim kolum bağlı kaldı :) Ne alacaktım ufff düşün düşün... Tabii bu konuda Burçak'la epey yazıştım ne iş yapar nasıl biri şöyle mi böyle mi... sonunda sevgili Burcu'ya güzel birşeyler seçtim ve gönderdim.. Umarım eline sağsalim geçmiştir. ve hediyelerini beğenmiştir... Güle güle kullan güle güle oku Burcu.. ve en kısa zamanda seni de blog dünyasına bekliyoruzz aaaaaaaaaaa :)))
Şimdi gelelim bana gelen dünya güzeli hediyelere! Ay o koliyi aldığımda öyle heyecanlandım ki açmaya kıyamadım başta! Sevgili Ganne Fadimecim harika şeyler seçmiş bana... Hem de hiç üşenmemiş teeeee Amerika'lardan almış hediyelerimi..

Kutuyu açınca önce çok güzel bir kutuda kahve, mug ve kurabiyeler karşıladı beni! Zaten kurabiyeler bittiğim andı :) Malum bu aralar gördüğüm her yiyecek ağzımı sulandırıyor da :) Hele de çikolata ve nane ikilisinden oluşunca bu kurabiyeler... Bir dakika sanırım bir peçeteye ihtiyacım var, ağzımın sularını toplamak için :P.. Sonra o şahane not! sıcacık ifadelerle yazılmış bir de geç kaldım diye özür diliyor yahu ne geç kalması bence erken bile geldi Gannecim :) O kadar düşüncelisin ki!!! Notu bikaç kere okudum baştan sona :)
Ve son olarak etkinliğimizin başrol oyuncusu kitap!
Hamileliğimin ilk gününden hamilelik ve bebekle ilgili kitaplar kütüphanemde yer etmeye başlamıştı zaten.. Ama hiç doğum sonrasını düşünmemişim.. İşte Ganne burda benim yerime düşünmüş ve "I'm a Mom! Now What?" (Anneyim! Şimdi ne olacak!) isimli olağanüstü bir kitap seçmiş bana.. Bebeğimin doğumdan sonraki 24 aylık zamanını kapsayan olağanüstü bilgilendirici bir eser. Her sayfasında ki süper bebek resimleri bile bu kitabı saatlerce elimden bırakmamamın sebebi! En ufak detayına kadar bebek bakımını ay ay anlatıyor! Süper süperr!!!! Her sayfasını itinayla okuyorum bugünlerde ve sürekli kulaklarını çınlatıyorum Gannecim! O kadar düşünceli ve ince bir hediye ki !! Kahvesini içemiyorum henüz haliyle hamilelikte kafein pek tavsiye edilmiyor :) Ama bebişim bi doğsun o zaman şöyle keyifle bir kahve yapacağım kendime yanında da kitabımı okuyacağım.. İşte o zaman tam olarak kahve ve kitap etkinliği anlam bulacak! (E bebişde annesinin sütünden biraz kafein alır bana eşlik eder artık bu sırada :P)
Süper hediyeler için Ganne'ye , süper etkinlik için Burçak'a sonsuz teşekkürler.. Bir sonraki hediye etkinliğe kadar gözüm kapıdan gelip geçen kargocularda olacak..



30 yorum:

  1. Yaseminciğim, heyecanla okudum yazını. Hediyelerini beğenmene çok sevindim. :) Kütüphanende böyle bir kitabın eksik olduğunu bilmek daha da bir mutlu etti beni. Tam yerinde hediyeler olmuş. Güle güle kullan canım. İnşallah bebişin için faydalı bilgiler edinir ve uygularsın. :) O kadar güzel anlatmışsın ki tüylerim diken diken okudum. Ay çok mutlu oldum çok. Hediye almak ve vermek çok güzel. Hele de o çok beğendim yazılarını okumak süper...

    YanıtlaSil
  2. gannecim begenmez olurmuyum bayildim bayildim!!!!! kitabin ilk sayfasina senin notunu yapistirim... kitabi elime alinca once ona bakiom kulaklarini cinlatiom zaten :) ben senin hediyeni severek okuyorum sende benim yazilarimi ne kadar guzel :D:D cok optum canim!!!

    YanıtlaSil
  3. Yasocuuuum,
    Ben bu hediyeleri uzun zamandır biliyoruuuuuuum :) Ama tabi ki anlatımını ve fotoğrafları bekliyordum. Güle güle kullan taze annecim.
    Öperim

    YanıtlaSil
  4. Yasemin kız valla ben de bayıldım hediyelere, bayılmamak namümkün.
    Bu arada hayretler içerisinde blogunu takip ediyorum. Işık hızında nr güzel mamalar yapıp paylaşıyorsun. Bir de yetmiyormuş gibi 7 aylık hamile halinle doğumgünü parti menüsüne yardıma koşuyorsun.Bu enerji ve azme yıldızlı pekiyi:) 2 ay sonra mutfak dersinden sınıfta kalacaksın ama, ortalamayla kurtarırsın artık:))))

    YanıtlaSil
  5. çok haklısınız fotoğraflar hakkında ben fotğraf makinası arıyorum siz hangisini tavsiye edersiniz.bu arada kahve kitap keyfi süperr:)

    YanıtlaSil
  6. Hediyelerin çok güzel güle güle kullan. Ne kadar heyecanlı bir etkinlik oldu değilmi? Bebeğine ve sana sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. Canım,hediyelerini güle güle kullan!
    Yadıkların okuyunca çok mutlu oldum Yaseminciğim!
    Burcu da hediyelerini bana büyük bir keyifle anlattı!
    Sen, hediye göndereceksin de alan memnun kalmayacak!
    Çok çok hassassın bu konuda!
    Senin kadar hassas olanFadime'Nni seçimine bayıldım doğrusu!
    Kitabının ve notunun resmi yok maalesef!
    Öptüm!

    YanıtlaSil
  8. Yasemin hediyelerin gerçekten çok hoş hemde ta amerikalardan gelmiş. Ne güzel hamileymişsin. sanırım 2 ayın kaldı . Kimbilir nasıl heyecanlısındır . Doğum haberini almayı bende sabırsızlıkla bekliycem.

    YanıtlaSil
  9. selencim emin ol gulerekten kullaniyorum canim :) cok optummmmmmmmm...

    pinarim vallahi sen bana diyorsun ama benden once asil atom anne sensin.. dogumdan once alisveris torbalariyla eve geldigini hatirlatirim ;) yani senin yaninda benim hareketliligim tavsanin yaninda kaplumbaga gibi kalir canim benim :) optum seni!! ve pek tabi can'i...

    pastaci cafe selam! en kisa zamanda edinmelisin birtane.. ben cok profesyonel degilim fotograf konusunda ama calismalarim devam edecek... bende canon G3 var. benim isimi goruyor ama aslinda daha profesyonel cekimler yapmak istiyorum... aslinda gun isigi yakaladiktan sonra resimler hep sahane oluyor :) yemek fotografciligi konusunda yemek-name yi takip etmeni oneririm orda asama asama anlatiyor herseyi ;) gorusmek uzere..

    ve aleykum selam pericim :D

    selam asli, hakkaten cok guzel bi etkinlik oldu! bir sonrakilerde gorusuruzz gene insallah :)

    burcakcim senin sayende oldu bu guzel hediyelesme.. aslinda hediyeleri gondermeden once resimlerini cekecektim.. ama zaten gec kalmistim bide ona vakit harcamiyayim dedim.. olsun varsin.. burcu begendiyse sorun yok ;) gule gule kullansin..

    selam mutlu kadin :) evet subat basi kismetse dogum olurda bizim oglan acele etmezse :) vallahi heyecan doruktaa!! e birazda korku yok degil :D darisi sana insallah! hediyeler super gannecim sagolsun cok guzel seyler dusunmus! hoscakall..

    YanıtlaSil
  10. Ben bir kere yaşadım o heyecanı başka almıyım canım. Doğumdan korktuğumdan değil sakın yanlış anlaşılmasın :) Sonrasından korktuğumdan :)

    YanıtlaSil
  11. Hediyelerini gule gule kullan Yasemin :) Ben de seni Ganne vesilesi ile tanidim. O kitabi ve kahve-mug-kurabiye kutusunu secmekte zorlandi bayagi Gannem ama sonunda en guzelleri oldu. Kitaptaki fotografli uygulamali bebek bakim olayina bayilmistik biz de. Sevip begenmene ben de cok sevindim ama heyecanla alis verisi yapan Gannem daha cok sevinmistir eminim. Gorusmek uzere, ben yine gelirim arada :)

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel hediyeler bunlar Yasemin'ciğim. Güzel günlerde afiyetle tüketmen ve okuman dieği ile.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  13. Canım merhaba:) Hediyelerine bayıldım:) Kitap çok anlamlı, kurabiyeler favorim:) Kıtır, kıtır:) Kahve keyifini bebiş geldikten sonra yaparsın artık:) Bu arada heyecan var mı?

    YanıtlaSil
  14. Yasemin'cim hediyelerin çok güzel. Güle güle kullan. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. mutlu kadin aaaa olsun korkma sen! ben sunu bi dogurayim insallah hemen ikinciye :) (tabii ben simdi bekara kari bosuyom :P)

    minik kus vallahi okadar guzel seyler secmissiniz ki cok cok sevdim! demekki seninde parmagin var bu iste :) ee o zaman sanada cok cok cok tesekkurler!! bu arada daha sık gel beklerim :D

    burcincim hakkaten oyleler, sagolsun gannecim cok dusuncelide ondan :) daha guzel hediyeler senin olsun canim :D

    seblacim sagolasin bende bayilarak yedim, okuyorum ve insallah icecegim :) heyecan var mi lafmi heycandan bol bisey yok bu aralar icimdee :) darisi sana ;)

    sagol ebrucum, bende bayildim bayildim!!

    YanıtlaSil
  16. ay cok gzuel bir etkinlik ne guzel ya boyle dostlukla :( ben buralarda gariban kaldimmmmm

    YanıtlaSil
  17. merhabaaa

    bence bebek oluncada icemezsin o kahveyi sen ::)) zaman bulamayacaksin cunku ::)) ee tabi birde emziren anneler icinde kafein yasak malesefki :)

    www.aynurdantarifler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. Yasemin'ciğim;
    Hediyelerin çok güzelmiş gerçekten.İyi günlerde kullanırsın inşallah canım.

    YanıtlaSil
  19. ninocum sıkma sen canini yaa! ben sana da gonderirim hediyeee! aaaa askolsun!

    aynur sende haklisin :) yasak oldugunuda biliom ama olsun hayali bile guzel :P

    beyhancim hakkaten oyleler... sagolasin!

    YanıtlaSil
  20. Hediyelerin çok güzel canım,iyi günlerde kullan.Yüzündeki mutluluğu ve tebessümlerini görür gibi oldum birden..))

    Sevgilerle kal.

    YanıtlaSil
  21. selam gulcum, efet bende bayildim onlara, daha guzelleri senin olsun ;)

    YanıtlaSil
  22. Yaseminciğim,
    şimdiden kurban bayramınız mübarek olsun. Sevdiklerinle beraber nice bayramlara ulaşmanız dileğiyle. Önümüzdeki bayram senin bebiş ellerinden öperek kutlar bayramını artık. Şimdi onu bekleme heyecanına devam. Operim canım.

    YanıtlaSil
  23. SEVGİLİ YASEMİN ETKİNLİK LOGOMU DÜZENLEDİN AMA BEKLEDİM SENDEN KATILIM GELMEDİ... OLSUN GÖNÜLLER BİR OLSUN DEĞİL Mİ?

    MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI, NEŞE DOLU ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM DİLİYORUM... SEVGİYLE...

    YanıtlaSil
  24. ne güzel hediyeler bunlar! bayıldım! hepsini güle güle kullan.. bu sayede bebek beklediğini öğrendim canım hayırlı olsun! daha dün bi arkadaşım doğum yaptı darısı sana :) bu aralar etrafımı hamileler kapladı harika bi şey! sırayla bebek seviyorum :))

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  25. Yasemin'ciğim,
    Senin ve ailenin, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir Bayram geçirmenizi temenni ederim.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  26. SEVGİLERDE

    Sevgileri yarınlara bıraktınız,

    Çekingen tutuk saygılı

    Bütün yakınlarınız sizi yanlış tanıdı;

    Bitmeyen işler yüzünden

    ( Siz böyle olsun istemezdiniz )

    Bir bakış bile yeterken anlatmaya herşeyi

    Kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldı

    Siz geniş zamanlar umuyordunuz

    Çirkindi dar vakitte bir sevgiyi söylemek

    Yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği,

    aklınıza gelmezdi.

    Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı

    Gecelerde ve yalnız

    Vermeye az buldunuz yahut

    Vakit olmadı.

    Behçet NECATİGİL

    Üşenmeden, ertelemeden, geciktirmeden sevgi dolu bir bayram diliyorum;)
    Muhabbetle...

    YanıtlaSil
  27. Hayırlı ve huzurlu bir bayram diliyorum...Sevgiler....

    YanıtlaSil
  28. gannecim nice bayramlarda hep beraber insallah canim! en guzel pastane pogacalari yedigimiz cocuk sesleriyle costugumuz civil civil gunlerde :D optumm...

    ayselcim sorma bu etkinlikte gecti gitti ama ben en cok sevdigim konu zeytinyaglilarda katilamadim..ne diim bi dahaki sefer insallah! hayirli bayramlar canim!

    aysegulcum e artik seninde bu kervanda bulunman gerekiyordur belki :P beklerizz...

    gulcum hayirli bayramlar olsun insallah!

    ninocum en guzel bayramlar seninle olsun!

    pericim ne guzel bi siir bu bole behcet amcam ne de guzel ifade etmis :) sevgileri ertelemeden gecen guzel bir bayram dilegiyle..

    serin mavi hayirli bayramlarrr!!

    YanıtlaSil
  29. Aynur'cum dilerim tum bayramlarin aynen senin tarif ettigin gibi huzur ve mutlulukla gecer. Hayirli bayramlar...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin