4 Nisan 2007 Çarşamba

Bir Akşamda 3 Tarif


Yemek bloglarındaki arkadaşların sayfalarına bakarken şaşırır kalırdım bir akşamda kaç tarif yaptıklarına. Meğer bende yapıyormuşum ama haberim yokmuş. Şimdilik 3 tarifle başladım bakalım herhangi bir ziyafet düzenlediğimde bu sayı artar eminim :).
İşten gelince kendimi hemen mutfağa atıp alalacele bir şeyler hazırlardım hep ve bunların genelde değişik şeyler olmasını isterdim. Öyle hep aynı şeyleri yemeyelim değişiklik olsun diye.. Bu akşam da o akşamlardan biri..
En son ekmek de makineden çıkıpta fotoğraf makinemi elime alınca eşim delirdinmi sen bu saatte dedi :) Bende henüz delirmedim yeni başlıyoruz dedim :) Diğerlerinin resimlerini çekerken henüz eve gelmemiş olması avantajımaymış meğer :).
Neyse bu kadar laf kalabalığı yeter, Gelelim bu akşamın menüsüne..

4 yorum:

  1. yasemin blog açınca insan ammada şeyler pişiyormuş mutfağımda demeye başlıyor zamanla :) elmelı ekmeği çok merak ettim ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. hakkaten oyle :) yaptıklarımı kaydetmeye başlayınca ne kadar çok pişirdiğimi gördüm :) ama Çok da hoşuma gitti. bu hızla devam inşaallah.. beni izlemeye devam edin :) afiyetler olsun...

    YanıtlaSil
  3. Yasemin merhaba:) Bu ne hız! Hergün değişik tarifler. Bugün 3 yane birden:) Ellerine sağlık.Kabak çorbasını kesinlikle deneyeceğim. Benim eşim de karnıbahar ve brokoli sevmiyor:( Ne yaptıysam sevdiremedim.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. selam sebla :) tam gaz bu dunyaya alismaya ve ustadlarimin hizina yetismeye calisiyorum :) insallah hep boyle devam eder :) zaytinyagli tarifi dene muhakkak sevecektir inanilmaz lezzetli oluyor :)
    afiyet olsun

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin