1 Eylül 2010 Çarşamba

Günün İftar Menüsü 3

Közlenmiş Kırmızı BiberYaşassın!! diye başlayan bir yazı yazmayı planlıyordum.. Ama olmadı. Mutlu haberi veren telefon gelmedi, fotoğraf makinem servisten aynen geri geldii.. Şimdi bir başka ümit kapısına götürüp kirpiklerimi kırpıştırıp, dudak bükeceğim.. Olabilecek en sevimli halimle lütfeeennnn diyeceğim.. Sonra yeni bir bekleme süresi başlayacak.. Hala umudumu yitirmedim ama hevesim kaybolma noktasında.. Neyseki misafirlerim eksik değiller. En azından fotoğraf çekmesemde karın doyurmaya, yüzleri güldürüp, mideleri bayram ettirmeye devam ediyorum. Ee napalm buna da şükür..

Havalar nihayet nefes aldırır hale gelince mutfağa girmek, sofralar kurmak daha keyifli hale geldi. E tabiki menüde biraz zengileşebildi böylece :)


İşte günün iftar menüsü...



4 yorum:

  1. kullandığınız fotoğrafı http://hunerlibayanlar.blogspot.com/ sitesinden almışsınız. keşke kaynak gösterseydiniz

    YanıtlaSil
  2. merhaba Fatma hanım, müge hanım benim yakın dostum. Zaten sayfasına girerseniz o sofrayı hazırladığı kişi benim :) kendi bulunduğum bir sofradan bir kare bu fotoğraf.. ve elbette müge'nin haberi var.. yargısız infaz yapmadan önce biraz dikkat etseydiniz daha memnun olurdum.

    YanıtlaSil
  3. elinize sağlık, en kısa zamanda makinenize kavuşmanız dileğimle!

    YanıtlaSil
  4. Yasemincim her zamanki gibi harika bir menü. Ellerine sağlık. Hem artık dert etme makinenin yokluğunu. Bak ne kadar güzel biz seninle görüşüyoruz ya. Her zaman fotoğraf olmaz.Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin