25 Nisan 2011 Pazartesi

Hoşgelesin Aras

Bahanem

Nasıl da güzel geçen bir gündü.. Aslında epey oldu bu güzel partiyi kutlayalı. Ama gel görki yazamadım bir türlü.. Ancak yazmadan da duramazdım. Aras bebeğimiz doğmadan yayına sokayım da bari sonunda da olsa yakalayayım istedim. Eli kulağında bebeğimizin, valla bugün yarın alırız haberini :)
Evet efendiimmm.. Canım Bahanem'in ilk hamile olduğu haberini alanlardan biriyim ben. Bir bayram hediyesi olarak uçtu geldi bu güzel sürpriz bana.. Ne kadar sevindim tahmin edersiniz. İşte bu müjdeli haberin son günlerindeyiz şu günlerde.. Ve hamiş Bahanem'in hoşgelesin partisini yine bizim güzel blog dostlarıyla beraber kutladık..

Süslü süslü süslü

Çok sevimli ama bir okadar sade ve şık şekilde hazırlanmıştı Bahanem bugüne.. Mavi beyaz konsepte, sevimli küçük detaylar eklemiş, üstünede tüm sevgisini ve sevimliliğini katmıştı. En çokta hazırladığı hamile elbisesi peçetelere vuruldum ben. Hatta kullanmaya kıyamadığımda n aldım peçeteyi koynuma yerleştirdim. Bir çok fotoğrafta o şekilde poz vermişim ne kadar çok güldüm halime :) Sandalyelerdeki ponponları, masadaki minik hediye kutularını ve çiçekteki detaylarıyla nasılda özenmiş hamiş Bahanem.. Aras bebek bak gör annen senin için neler yapmış , ona göreeee....

Bahanemin Lezzetleri

Üstelik sadece süsleme detaylarıyla değil farklı lezzetleriyle de mest etti bizi Bahanem. Kıyır kıyır çörek otlu kurabiyeleri hiçbir pastaneyi aratmadı aksine hepsini ağlattı.. Hele ki Aras'ın ismini oluşturan kurabiyelerin sevimliliği.. İtiraf ediyorum sırf ağaçtaki dekoratif görüntüsü bozulmasın diye bir tane bile yemedim ben ondan.. Ancaakk Ispanaklı Terin'i, her ne kadar servis ederken Ajanımla zorlansakta, yerken hiç zorlanmadık. Sanırım en az 3 dilim sadece terin yedim.. Büfemiz her toplanmamızda olduğu gibi yine imece usülü ama bu sefer hamişlerin yoğun tuzlu isteğiyle boooool tuzlu çeşidiyle donatıldı..

Tuzlular

Ada meze ve actifry patates yine Bahanemin ellerinden.. Kuru üzümlü lahana salatası (tamam bundan da 2 tabak yediim.. ) Selen'imden, sofralarımızın olmazsa olması kısır (can arkadaşım Mügeeccciimmmin kulaklarını gene çok çınlattık...) Pınar'ımdan, Fadime'min klasiği haline gelen en az beş dene hüplettiğim zeytinyağlı sarma, veee her zaman ki gibi farkını farkettiren Münevver Ablam'dan arnavut böreği.. Allahımmmmmmmmmm!

Tatlılar

Tatlı büfesindeyse çeşitlerin azlığı sizi şaşırtmasın. Her biri kendi kulvarında on numara lezzetlerdi ve üçer beşer yedişer tüketildiler :) Prensesimiz Neslihan'ım çok hafif ve kıtır bir lezzet olan limonlu bar ile içimizi ferahlatırken, benim için krem karamel dünyasına bambaşka bir bakış getiren sevimli kavanozlar Ajanım'dan geldi.. Bende paşamın doğumgününde aynı şekilde kavanozlarda hazırlamıştım krem karamellerimi ama ajanımınkiler de ayrı bir güzellik vardı sankii... Üşenmeyipte her birini mini mini kumaşlar ve süslerle bezediğinden olsa gerek..

Aras Bebeğin Pastası

Ve elbette Bahanem'in shower pastası Özel Pastam'dan yine O'nun özel isteğiyle çikolatakolik lezzetinde.. İçinde çikolata kaplı antep fıstığı drajeleriyle.. Booool çikolatalı boooool lezzetli :) Aynennn Bahanem'in sevdiği gibii...

Canım Mügem, bahanem, o gülen yüzün o rahat halin candan ve içten tavırların aynen geçsin Aras bebeğe de. O da senin gibi sıcak, senin gibi dobra olsun. Elinin marifeti, lezzetiyle tatlansın Aras bebek.. Sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun.. Rabbim O'nu sana, Seni O'na bağışlasın! Yar ve yardımcın olsun...




Not: Her zaman ki gibi fotoğraflar sevgili Pınar'ımdan! Tüm telif hakları O'nun... Ah Pınarım sen de olmasan :)

4 yorum:

  1. Her şey süper, zaten Müge'nin sıcaklığı il ene yapsa güzel olur :)) Eee sizlerinden yaptıkları ile nefis bir gün olması kaçınılmazmış :)

    YanıtlaSil
  2. Yasemin Hn.Özel pastanızı çokkk beğendim çokkkk şirin olmuş,ellerinize sağlık, aras bebek ve annesi çok şanslılar sizin gibi bi yasemin teyzeleri var.:) ne güzel...
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. merhaba hayırlısı ıle kurtulursunuz ınsallah sağlıklı doğsun

    YanıtlaSil
  4. http.//belguzaranne.wordpres.com/wp.admin hayırlısı ıle kurtulun sağlıklı olsun ınsallah

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin