14 Eylül 2007 Cuma

Sobeleme Ebeleme :) Sever misin Sevmez misin

İlk blog dünyasına girdiğimde bakardım insanlar ne de güzel aralarında oyunlar oynuyorlar ay derdim bende bir blog açsam beni de oyunlarına alırlar mı ya da kim alır :) Bir cesaret giriş yaptıktan sonra bu dünyaya gördüm ki hemen dahil oluyorsun oyunlara çok güzel bir dünyaymış bu dünya.. İşte bu dünyadan iki güzel insan Müge ve Müge :) beni "Severmisin ?" oyununa davet etmiş. Ay benim kadar çok seven bir insan olmayınca bende seve seve katıldım :) Ne kadar sevgi yüklü cümleler kurdum bakarmısınız.. Bakalım ben neleri severmişim, hımmm bi düşünelim....

  • Ben en çok yemek yapmayı severim, oturup saatlerce yemek kitaplarını karıştırıp sevdiğim tarifleri kalpli post-it lerler işaretleyip sonra sırayla bu tarifleri denemeyi denetmeyi severim.. İnsanların tariflerimi denedikten sonra gözlerini döndüre döndüre ay ne güzel birşey bu demelerini ve bir tabak daha istemelerini severim.
  • Hayatımın ikincisi sevdası ise tiyatro.. Sahnede olmayı sahneyi izlemeyi çok severim. Saatlerce provalarda geçerdi eskiden vaktim öyleki salonda uyuyakaldığımız günler olurdu. İşte ben o salonda sahnenin tozuyla beraber uyuklamayı severim. Bir oyunda yer almayı seyirciye karşı oynamayı ve oyundan sonra alkışlanmayı en çokda en son selam veren olmayı severim :) Gerçek hayatta bile sahnedeymiş gibi göz önünde olmalı ve hep seyirci karşısındaymış gibi insanları güldürmeyi ve sonunda alkış almayı severim. O yüzdendir ben bir insanı takdir ettiğimde hemen ayağa kalkar alkışlarım :)
  • Bir de ben evimle uğraşmayı çok severim. Evimin hep düzenli olmasını isterim ve düzen içinde dağınıklığıda severim. Kalabalık duvarları severim mesela, bir sürü anıları saklayan resimlerin duvarda aynı anda 50 tanesinin asılmasını severim. Kolaj halinde asılmıs fotoğraf kareleri sergilenmeli duvarlarda. Evimde dekorasyonla uğraşmayı severim uygun aksesuarlar uygun yerlerde olmalı.. Hastalık derecesinde düzenli olduğumu söylese de eşim ben en çok o hastalığımı severim aslında :))
İşte böyle bir anda aklıma gelen en çok sevdiklerim bunlar.. Belki bir ikinci severim oyununda başka sevgilerimde çıkar ortaya.. Aslında özünde ben Sevmeyi ve Sevilmeyi Severim ;).

Şimdi kimlerimi ebeledim hemen söylüyorum; Pınar, Ayşem ve Ebru... Haydi bakalım siz neleri seversiniz???


16 yorum:

  1. Yasemin merhaba! Eve yeni geldiğim için hastalığını da yeni öğrendim. Önce geçmiş olsun. Sonra hayırlı ramazanlar. Ssvmeyi, sevilmeyi seviyorum ben de.
    Sevgiyle, Nane Limon

    YanıtlaSil
  2. Yasemin'cim davetin için tşk. Katılmaya çalışırım. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. selam munevver ablacim, ay sorma cumartesiden sonra pazardan carsambaya yattim evde.. ama simdi iyiyim sukur. hayirli ramazanlar olsun insallah :) sevgiyle!!

    YanıtlaSil
  4. selam ebrucum beklerim efem :)

    YanıtlaSil
  5. şekerim çok tatlısın sen ya:)

    YanıtlaSil
  6. oyle tatliyim ben iste :) asil o senin tatli goren goslerin yaww :)) bugun tatli sizsiniz :P:P:)))))

    YanıtlaSil
  7. Yasemin'ciğim,
    Geçmiş olsun canım, her şey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  8. selam tijencim sagolasin :) gecti gitti bile sukur :) gorusmek uzeree!!

    YanıtlaSil
  9. Yasemin'ciğim geçmiş olsun canım.Kendine çok iyi bak oldu mu?
    Hoşça kal...

    YanıtlaSil
  10. Ayyy, inanmıyorum Yasemin, ne kadar çk benzer yönümüz varmış öyle! Evimle uğraşmayı, dekorasyon dergilerine bakmayı, fikir edinmeyi çok çok seviyorum ben de!
    Ve ne zamandır akılmdaydı, pos it alıp yemek dergilerime yapıştırmak. İki gündür yıldız biçimindeki post itleri dergilerimin üzerine yapıştırıyorum ki "in" bulduğum tarifleri unutmayayım! Annem de beni hayretle izliyor.Kalpli, elma şeklindeki post itlerim de kenarda beni bekliyor. Ben de en çok mutfağa girip yemek yapmayı seviyorum, terapi aynı zamanda! İnsanların ay aştın kendini,kafe açmalısın demeleri beni çok mutlu ediyor. Neyse, Sevdam da beni sobelemiş, bir kaç güne kadar yanıtlayacağım, daha fazla ortak özellik yazmayayım değil mi? Sıkı dur Yaseminciğim, iki üç güne yeni bir etkinlik geliyor! Katılacaksın değil mi?
    Bu arada çok kendin gibisin yani kendini olduğundan farklı göstermiuyorsun belli, bu çok güzel bir özellik! "Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!" Sevgiyle kal canım. Öptüm seni!

    YanıtlaSil
  11. selam beyhan sagolasin simdi cok daha iyiyim! gorusmek uzere...

    selam burcakcim vallahi hakkaten oyle ne kadar ortak yanimiz varmis :) ben neysem oyum canim her zaman zaten aksinide sevmem hic. cok dogru soyledin yani :)

    selam sukran bol muhabbetli bir ramazan dilerim canim bende!

    YanıtlaSil
  12. Şekerim senin bizim karşımızda krema sıkacağı olman da bu tiyatro günlerine dayanıyormuş demek ki :))) Başarılısın maşallah, hep böyle devam et biz alkışlarız seni ;)

    YanıtlaSil
  13. ay selenim bende daha ne marifetler var :) yeterki alkislarim eksik olmasin ;) operim!

    YanıtlaSil
  14. Yaseminim canım benim, ben de seni severim, hem de çok severim :))

    YanıtlaSil
  15. gulrizim sagolasn canim benim :) eee sevilen sevilir! ben de seni severim pek tabi!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin