4 Eylül 2007 Salı

Gönül Dostları

ImageChef.com - Create custom images Bu güzel etkinlikte yer almaktan büyük bir keyif aldım gerçekten. İnsanın hiç bilmediği tanımadığı bir insandan hediye beklemesi ve hiç tanımadığı bir insana hediye göndermesi. Gerçekten çok heyecanlı ve keyif vericiydi. Umarım böyle etkinliklerin devamı gelir.

Etkinliğin ev sahibi Sevda gerçekten büyük bir şey başardın canım sana ne kadar teşekkür etsek az. Hem organizasyonu ayarlaman hem de herkesin herkese birşeyler göndermesini sağlaman olağanüstü birşey! Sana binlerce kez teşekkürler! Şimdi ağzımıza balı çaldın artık devamını isteriz :P

Şimdi gelelim benim iki gönül dostuma... Öncelikle bana hediye gönderen sevgili Candan; o kadar taşınma telaşının içinde benide ihmal etmeyip tam zamanında hediyemi ulaştırdı. Yani hediyeleri yayınlamamızdan bir gün önce! Bence yeterince zamanıydı :) O bana güzel elyazısıyla yazdığı mektubunda sürekli özür dilemiş olsa da, ki bence hiç gerek yok, bence her gününü beklemeye değer bir hediyeydii.. Candancım seni tanıdığıma çok sevindim ve hediyeni de o kadar severek kullanıyorum ki inanamazsın! A bu arada benim hediyemin resmini göstermem lazım dimi bak şimdi :) İşte hiç daha önce görmediğim bir mutfak saati, sevimli minyatür bir mikser! Alarm çaldığında süper eğlenceli müzikle beraber içindeki baloncuk köpükler uçuşmaya başlıyor! ver her alarm çaldığında farklı bir müzik çalıyor :) İş yerinde paketimi ilk aldığımda heralde bir 50 kere falan çaldırdım. Burdaki insanlarda çok keyif aldılar bundan :) E tabii evde de çaldırmaya devam ettim! Candan'ın güzel el yazısı ile yazdığı mektubu da ekledim tabiki. Ay ne kadar özlemişim böyle sıcacık yazıları! Canım yeniden çok çok teşşekkkürrllerrr!!!

Şimdi gelelim benim hediye gönderdiğim güzel insan Burçak'a.. Sevda ilk mailini attığında hemen Burçak'ın güzel sitesine daldım. Ve O'nun hakkında ipuçları toplamaya başladım. En çok ne sever hımm!! Bir dedektif gibi satır aralarından ondan parçalar buldum. Zaten o kadar sıcak bir sitesi varkı yani çok da aramaya gerek yokmuş. Kendini çok güzel anlatmış :) Ve bulduğum en önemli ipucu Burçak'ın bir kedi fanatiği olmasıydı. Bu durumda benim hediyelerimde tamamen kedi konseptli olmalı diye düşündüm. Ve buna uygun hediyeler seçtim. Artık sayfasına girer bakarsınız neler olduğuna. Burçak'cım dilerim hediyelerini güzel günlerde kullanırsın ve kullandıkçada beni hatırlarsın!

Sevda'ya yeniden herşey için teşşekküürrllerrrr...


15 yorum:

  1. Canummm,
    Ne şekermiş senin hediyen öyle. Yolladığın kedicikli hediyeye de bayıldım. Bu arada geç oldu ama sayfa resmin de süper olmuş. Ellerine sağlık Betül'ün.
    Çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. selam selenim, ay cok sevindim begenmene :) efet hediyelerimde oyle sahane :) ne diyebilirimki bende zevkliyim bana hediye gonderende :P opuyorum canim! bu arada dukkan turunu ayarlayalim yahu!

    YanıtlaSil
  3. Yaseminciğim merhabaaa! Hediyen çok çok şeker, çok güzel! Tam sana göre! Güle güle kullan!Çok muzur, neşe verici! Seçtiğin hediyeler de öyle! Bu arada sen İkizler burcu musun gerçi Yay da neşeli, kıpır kıpır olur!
    Enerjinin hissedilmemesi mümkün değil!Ben de seni hep anacağım tatlım! Öptüm!

    YanıtlaSil
  4. selam burcak :) valla ben oglak burcuyum :) yani sen oglak i yazanlara soyle beni yanlis yazmislar :P efet dimi hediyem super :) surekli caldiriyorum zaten :) opeyrum canim!

    YanıtlaSil
  5. Yaseminciğim ya hediyene bayıldım güle güle kullan. :) Geç gelmiş ama süper bir hediye olmuş. Senin Burçek'a aldıkların da çok güzel. Nerden buldun bu kadar cici şeyleri? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. mrb
    çok sevimli bir saatbu böyle umarım hep güzel zamanı hatırlatır
    bu etkinlikte ikimizinde ortak kazandığı arkadaş oldu Burçak
    sevgiyle

    YanıtlaSil
  7. selam gannecim :) gec olsun guc olmasin olaganustu bir hediye :) benim biciriklarda pasabahceden canim . hani aslinda reklam yapmamak lazim ama sen sorunca soylemeden gecemem dimi :) gorusuruz...

    selam yesimcim, evet dimi ne de guzel bir etkinlik oldu, hem bize burcak i kazandirdi hemde ne guzel hediyeleri :) gorusuruz...

    YanıtlaSil
  8. Yasemin'cim güzel hediyeni güle güle kullan. Senin aldıklarınıda çok beğendim. Hepsi çok şeker (senin gibi).Öpüyorum seni, sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. sagolasin ebrucum o senin tatli goren gozlerinden kaynaklaniyor :) cok optum, goruseriiizzzz!

    YanıtlaSil
  10. Canım merhaba:) Hediyen çok güzel ve ilginç. İyi günlerde ve güle güle kullan! İyi ki oldu bu etkinlik:) BU arada senin gönderdiğin hediyeler de çok cici. Görüşmek üzere. Öptüm canım:)

    YanıtlaSil
  11. selam seblacim :) begenmene cok sevindim, seninde hediyeleri oyle cok guzeller onlarida cok begendim :) hakkaten guzel oldu bu etkinlik! gorusuruz canim, optum.

    YanıtlaSil
  12. Tatlı Yasemin'ciğim,
    Ne hoş hediyen canım.İyi günlerde kullan..))Yüzündeki o tatlı tebessümü görür gibi oldum birden.))Canımsın benim!
    Sayfa resmin de ne kadar şık olmuş,çok yakışmış hemde çokkk.
    Ayrıca senin gönderidğin hediyelerde inan çok şıklardı.Zevkine ve sana hayran olmamak elde değil canım.

    Kocaman öpüyorum o güzel yanaklarından.Gülücüklerin hiç eksilmesin,sana çok yakışıyorlar.))

    Sevgilerle kal.

    YanıtlaSil
  13. selam gulcum :) valahi bende pek begendim ne de guzel bir hediye secmis benim icin candan sagolsun!
    bannerimida begenmene cok sevim, benden birazcik kareler yansitmis iste :) ama ben daha sevimliyim :P
    canim gulum guzel iltifatlarin icin ve nezaketin icin tesekkurler, onlarin hepsinin bin misli guzellikler sende! opucukler!!!

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Yaseminciğim,

    Neyse en sonunda eve yerleştik:) Evde henüz internet bağlantısı olmadığı için sana ancak mesaj atabiliyorum. Hediye etmek, bir insanın yüzünde bir gülümseme yaratmak ve bunu paylaşmakta güzel ne olabilir:))) İşte bu, benim blogumla yapmak istediğim şey, küçük, özel anlar yaratmak ve onları paylaşabilmek bütün mesele..Bunu başardıysak ne mutlu bize.. Senin cıvıl cıcıl sesini duyar gibi oldum mesajınla.. Ne güzel, artık İstanbul'dayım ve bu büyük şehirde bir dostum olduğunu biliyorum..

    Sevgiyle kal,

    Candan

    YanıtlaSil
  15. selam candan nihayet yerlesmene cok sevindim. Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin :) istanbul a hosgeldin :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin