21 Ocak 2015 Çarşamba

Merhaba 2015

"Aşk" nedir diye sordu bana?? "Ben aşka inanmam" dedim. Yalan söylemişim.... aşk evlattır, canından kanından katıksız mutluluktur...Gerisi gelir geçer...

Dile kolay koskoca bir sene tek kelime dahi yazmadan geçirmişim.. Herhangi bi özür bunu telafi edermi sanmıyorum.. ama 2014 de o kadar çok yenilik oldu ki hayatımda ister istemez bende kapıldım gittim.. 2015 de bu yeniliklerle beraber yeniden bi canlılık gelsin istedim buralara, ne dersin okur sence başarabilecekmiyim??

İlk önce "Yasemin Mutfakta" yı "Özel Pastam"ın gölgesinden ayırdım yepyeni bi instagram hesabı açtım.. İyi oldu böyle aslında.. Böylece bol bol yemek yaparken hemencecik paylaşımda yapabilirim :) Tarifleri yine burdan paylaşmak istiyorum ama gelenek bozulmasın :)

E hadi fazlada lafi uzatmıyalım, zaten bundan sonra daha sık görüşücez ya, o aralarda ben uzun uzun anlatırım size neler neler olduğunu :)

Farkettin di mi orda muzur muzur bakan kızı :) Tanıştırayım, bu lokum yaratık Paşamın tonton kardeşi Sena :) Hayatımın en değerli iki varlığı ile merhaba 2015 ve hoşgeldin sevgili okur yeniden hayatıma!

ha bu arada merak ettim de hala buralardamısın, hadi bi ses verde burda olduğunu bileyim ?

17 yorum:

  1. Ben hep bekledim :) hep okudum buradaki tarifleri:) Mutlu bir 2015 olsun:)

    YanıtlaSil
  2. allah bağışlasın çok tatlılar yasemin hanım özelliklede o minik olann insan fotoğrafına dayanamıyor :) maşşallah diyelim pıtırcığa :)

    YanıtlaSil
  3. Ben burdayım, ve artık kimse blog yazmıyor diye sitemlerdeyim! :)
    O şirine hoşgelmiş:)

    YanıtlaSil
  4. Hoş geldin bloğuna... Bence en doğrusu, tarifleri burada paylaşmak. Öyle çok emeğimiz, öyle çok anılarımız var ki bloglarımızda. Bunları tozlu sandıklara kilitlemek ve geri dönmemek başta kendimize, verdiğimiz emeklerimize haksızlık olur değil mi?

    YanıtlaSil
  5. Ben burdayım ; fotoğrafınıza bayıldım; muzur bakışlı güzel kızınızla tanıştığıma sevindim; mutluluğunuz daim olsun...

    YanıtlaSil
  6. hoş geldiniz,yavrulara da size de maşallah :)

    YanıtlaSil
  7. sen nerdeysen biz ordayız :)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Yasemin,

    Şükür kavuşturana. Ben artık ümidi kesmiştim. Senayı görmesem epey sitem dolu şeyler yazacaktım ama Senanın o sevimli yüzü engelledi. Dilerim sağlıklı ve başarılı bir yaşamı olur. Biz buradayız, seni bekliyor olacağız, bakalım ne kadar süre bekleyeceğiz zaman gösterecek. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demekki taktik tutmuş :) böylece kendimi kurtardım :)

      merak etme öznur cum inşallah artık sizi çok bekletmiceeem :)

      Sil
  9. Sizi özlemişiz..Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni tarifleri..

    YanıtlaSil
  10. Maşallah ikisine de (pardon üçünüze de) :) Ne kadar güzelsiniz. Hele o minik kız çoooook güzel. Ama abisinin de hakkını yememek lazım. Sağlıkla büyüsünler. Sevgiler...
    Bizim Mutfak-Aysel
    http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  11. Maşallah, bu ne güzellik Allah bağışlasın yavrularınızı..

    YanıtlaSil
  12. iki oğlu olan birisi olarak o minik prensese vuruldum maaşallah Rabbim kem gözlerden korusun sizi amin
    ayrıca yeniden tarifleriniz görmek beni çok memnun etti.selametle....zehra

    YanıtlaSil
  13. Maşallah, analı babalı büyüsün ve hoş geldiniz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin