9 Eylül 2010 Perşembe

Bugün Bayram :)



Originally uploaded by kalimero_


Bugün Bayram, erken kalkın çocuklarrr....
Giyelim en güzel giysileri..
Elimizde taze kır çiçeklerii...
Üzmeyelim bugün annemizi!

Bugün bayram...

(Barış Manço, rahmetle..)

16 yorum:

  1. Merhaba Yaso,

    Blogumuzda aynı dilekleri sunmuşuz Barış Mançodan :) Sana da iyi bayramlar..

    YanıtlaSil
  2. bayrmınızı en içten dileklerimle tebrik ederim yasemin hanım.mutlu nice bayramlara

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel şarkıdır. Keşke eskisi gibi olabilseydi bayramlar. Eskilerin tadında güzel bayramlar dilerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Bayraminiz mübarek olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. mutlu,huzurlu bir bayram dilerim

    YanıtlaSil
  6. Bayramini en icten duygularimla kutlar herseyin gonlunce olmasini dilerim canim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Yasemin bende bayramini kutluyor sevgi dolu günler diliyorum.Berlinden sevgiler

    YanıtlaSil
  8. adaşım iyi bayramlar, facbooktan da yazdım ama hadi yine yazayım. Barış Mançoyu bizim afacanlar da tanımalıydı, bu kadar erken ayrılmamalıydı aramızdan işte ama Allahın dediği olur. İyi bayramlar, minik yavruyu öperim

    YanıtlaSil
  9. Şeker tadında bir bayram dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. merhaba yasemin hanım sizi ve müge hanımı uzun süredir takipteyim aslında siz iki hanıma imrenip blog kurdum bende gece müge hanıma yazdım sağolsun gelip ilk izleyicim olmuş sizde lütfen gelip beni sitenize eklermisinizhttp://evinindelisi.blogspot.com/şimdiden çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar Yasemin Hn.
    Ben sıkı bir takipcinizim.Hergün mutlaka sitenize uğrayıp bircok seyi gözden geçirir, yeni eski bütün yazılarınızı tariflerinizi okumaya calışırım. Bircok tarifinizide denedim. Hepsi süper oldular, teşekkürler.
    Sizden birşey rica edicem. Lütfen birşey rica edicem diye bu yazdıklarımı size yağ cekmiş olmak için yazdığımı düşünmeyin. İsterseniz cevap vermeyebilirsiniz. zorlama yok.
    13 ekim kızımın doğum günü. 4 yaşına giricek inşallah. ana sınıfında doğum günü yapmak ve herseyi ben hazırlamak istiyorum.
    kurabiyeler sizin bonbonlu kurabiye, muffinler vişneli cikolatalı muffin... gibi.
    yanlız pasta olayında kararsızım...
    cocuklar küçük olduğu için sizce hangi pastayı yapsam ... pastayı yapdım diyelim. şu internetteki pasta malzemeleri satan yerlerden birinden hazır şeker hamurlarından alıp onu kullanmayı düşünüyorum.nasıl olur.ilk defa şeker hamuru alıp kullanıcam bir pastada. ne yapmalıyım. kolay acılırmı.. yada şeker hamuru almalımıyım, o yerlerde satılan şeker hamurları nasıl oluyor. evde yapsam şimdi calışıyorumda cok uğraşmam gerekir herhalde... o yüzden evde yapmak istemiyorum.
    lütfen bana bilgiler verir ve yardımcı olursanız cok sevinirim...
    Teşekkürler..
    SEMRA

    YanıtlaSil
  12. Yaaaasemiiiiinn? Nerelerdesin? Fotoğrafa da lüzum yok, artık bikaç satır bişey yaz lütfen! Özledik! :(

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Semra, elimden geldigince yardimci olmaya calisayim.. Oncelik seker hamuru ile daha once calismadiysan iyi bir hamuru anlaman zor. Ben sana dogrudan iyisini tavsiye edeyim ki o da FO nun First Class hamuru. Eminonunde Fermo da satiliyor. Baslangicta sert hamur ama yogurdukca yumusuyor ve sonunda harika form aliyor.. Eger bulamazsan kotunun iyisi Seker&Sugar. ondan kesinlikle bulursun. Onun disinda vizyon ve suana tam anlamiyla rezalet.. hic hic memnun kalmadigim markalar.. bunlar benim bizzat deneyip kullandigim urunler. onlarin disindaki hamurlar hakkinda bi bilgim yok inanki. evde yapma konusuna gelirsek, ben evde bir kere yaptim. ve istedigimi sonucu alamadim. ayrica gercekten vakit ve malzeme kaybi bence. ayrica cokta yorucu.. bence hazir alman cok daha ii sonuc almani saglar. hem ilk tecruben olacaksa hemen hevesin kirilmasin :) ya da madem sen bir cok seyi hazirlayacaksin pastayida ben hazirlayayim :))
    guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim, ne zaman istersen aklina takilan sorular icin mail atabilirsin.. yaseminmutfakta@hotmail.com mail adresim. elimden geldigince cevaplamaya calisirim.. gorusmek uzere...

    Zeynneeeppp isyanini duyuyor ve anliyorum, bende yazmak istiyorum artik bu foto isi canimi sıkmaktanda oteye gecti.. fotosuz falan donusum muhtesem olacak :) bende sizi ozledim!!!!

    YanıtlaSil
  14. Bilgiler için cooookkk teşekkürler...
    Ama ben en önemli bilgiyi size vermemişim pardon, ben İzmirde yaşıyorum :)
    Neyse ama markalar kesinlikle not edildi.
    İnternetten araştırıyorum hammaddeler.com diye bir site var.yerlerinin izmirde olduğunu öğrendim.oraya gidip bakıcam bir şeker hamuru ve benzer malzemeler için.
    İstanbulda olsaydım şimdiye tanışmış olurduk emin olun.blogunuzun müdavimi olduğum için :)
    İzmir içindede butik pasta yapan yerleri araştırıyorum internetten.. bircok yer buldum aslında ama henüz görüşmedim. hala kendim yapsam daha iyi olacak diye düşünüyorum çünkü.ne bileyim nasıl yapıyorlar, nasıl malzeme kullanıyorlar. birde anasınıfına götürülcek doğum günü orda olacak ya birsürü cocuk yiyecek.
    sizinde bloglar arası görüşmelerden falan tanıdıklarınız varsa tavsiye edebileceğiniz onlarlada görüşebilirim sipariş için. aslında ben yapmak istiyorum herşeyi ama...
    Tekrar teşekkürler ilginiz için.
    veeegercekten dönün artıkkk..
    yeni yazılarınızı tariflerinizi bekliyoruzz..
    Semra

    YanıtlaSil
  15. efet bu onemli bi detaymis :) ee o zaman istanbula geldiginde beklerim tanisiriz tabiki.. fo yu limpo.com.tr adresinden siparis verebilirsin. tabiki miktar sinirlamalari olabilir bilmiyorum ama siteyi incelersen yardimci olacaklarina eminim.. dedigin siteyi bilmiyorum. ve bilmedigim bi marka seker hamurunu almayi istemem acikcasi.. izmirde aklima bi yer gelmiyor inanki bi arkadasim vardi o da birakti bu isi :( o yuzden yardimci olamayacagim uzgunum :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin