27 Haziran 2008 Cuma

Sıcak sıcak sıcakkkkkk!!



Allah'ım o kadar sıcak ki! Geçen senelerde iş yerinde olduğum ve genellikle gündüzlerimi klimalı ortamda geçirdiğim üzere pek anlamamışım sıcakları. Ama bu yazı evde geçireceğim üzere epey güzel hissediyorum!!! Oturduğum yerin çabuk ısınmasından dolayı durmadan yer değiştiriyorum salonda.. Sabırsızlıkla tatilin gelmesini beklemedeyim.. E haliyle oğluşumda bu sıcaklardan nasibini alıyor. Üzerinde sadece atletiyle durmasına rağmen özellikle beslenirken inanılmaz terliyor. Her gün banyoya sokuyorum sonra olabilecek en serin yere atıyorum. Yavrum sıcakta mayışıp gidiyor..
Geçen sene hamileliğimin başlarında sıcaklamalarım fazla olunca canım eşim klima almıştı salonumuza. Şimdi işe yaradı hakikaten ama oğlumu uzun süre klima ortamında tutamadığım için genellikle odayı soğutup o şekilde sokuyorum odaya.. Ama inanın oda ne kadar soğursa soğusun o kadar çabuk ısınıyor.. Klimayı icad edenlerden Allah razı olsun.. Ve bu sıcakta dışarda olmak zorunda olanlara Allah sabır versin diyorum!!!
Bu arada hazırda bekleyen bir dünya tarifim olmasına rağmen henüz yayınlayamıyorum.. Halim yoookk :) Hele biraz sıcaklara adapte olayım en kısa zamanda geri geleceğim.. Bu yazıyıda hani artık bezelyeden sıkıldıysanız size yakışıklı "Punkçu" oğlumu göstereyimde gözleriniz biraz bayram etsin diye yazdım..
Ayyyy sıccaaakkkkk......



16 yorum:

  1. NEDİR BU ÇOCUKARIN ANALARINDAN ÇEKTİĞİ BÖYLE ! AZICIK UZASIN SEN FİYONKTA TAKARSIN O SAÇLARA ( TECRÜBEYE SABİTTİR :)

    YanıtlaSil
  2. evet cok sicak, kavruluyoruz biz de Duru'yla. Iyi ki bu sicaklarda dogum yapmamisiz canimcim. Biz de emisirken kizimla boncuk boncuk terler dokuyoruz ve surekli ust bas degismeler ve kiyafet icine tulbentler sokma halindeyiz. :D
    optum sekerim.

    YanıtlaSil
  3. evet cok sicak bende iki minik yumurcakla ugrasiyorum hem sabah hem aksam yikamama ragmen gene de bas edemiyorum bu sicaklarla bu arada bende yeni bir telas icindeyim benimde bir blogum var benide gelip ziyaret ederseniz cok sevinirim

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. canım benimmm allah nazarlardan korusun..

    vallahi Kendimi geçtim en çok çocuklara acıyorum bu sıcaklarda. habire isilik döküyor bir tanecik oğlum. bende senin gibi banyoya sokuyorum hemen de biraz kendine geliyor..

    bende saçlarıı kesmeye kıyamadığımdan üstten balıyorum :) babası kızıyor şimdiden alıştırıyorsun çocuğu erkek çocuğunun saçı bağlanırmı diye ama olsun yakışıyo oğluma..

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Oyyyy yerim ben onu, ısırırım o çöp bacaklarını :))))
    Git gide yakışıklı oluyor kıs buuuuu:))

    YanıtlaSil
  6. Çok tatlı ve çok yakışıklı olmuş oğlun canım..Maşalah,maşallah..Allah bu sıcaklarda en çok çocuklara ve yaşlılara yardımcı olsun..


    Kocaman sevgiler..))

    YanıtlaSil
  7. bizim de istanbulda olduğumuz vakit sıcaklarla başımız dertte. dediğin gibi Allahtan klima varda serinliyoruz. bu arada bebeğe zararı en az olsun dersen bize önerilen çalıştırma yöntemi "24-25 derece, nem alma modu"ydu. birde havayı tam karşıya verdirince insana pek vurmuyor. Allah kolaylık versin ;)

    YanıtlaSil
  8. yerim ben onuu :)

    hayırlı kandiller..(regaib)
    bu kandili anlayıp yasamak dualarla gecirmek nasip etsin rabbim inşallah:)

    YanıtlaSil
  9. Maşşşşşallah. Ne kadar da büyümüş, Allah nazarlardan saklasın. Sıcak deyince, sen gel burayı gör bir de, nem %100, sıcaklık 45 :(

    YanıtlaSil
  10. maşallah ne güzel büyümüş annesi:))

    YanıtlaSil
  11. yasemin abla az once facebook ta dolasırken senin hstö çıkışlı oldugunu gordum inanmıııyoruuummm :)
    bnde hstö çıkışlıyım ama sen bnden oncesin o ayrı ayyy cok sasırdım valla:)

    YanıtlaSil
  12. MERHABA SEVGİLİ YASEMİN
    O dünya tatlısı doğduğunda henüz bloğum yoktu,ama şahit olmuştum yüce sevginize,allah bahtını ve tahtını yüksek eylesin sağlıkla inş..
    çok tesadüfen geçerken gördüm ve tatlişş oğlunu sevmeden geçmek istemedim..
    çok sevgiler NuNu

    YanıtlaSil
  13. Aman aman kocaman olmuş ufaklık nazar değmesin

    YanıtlaSil
  14. ayysizide işiniz gücünüz yokgenmiş gibi blog yapıyonuz
    ne garipsin be saf yasemin yayaınlamasını bunu kesin

    YanıtlaSil
  15. Guzel yorumlarda bulunan arkadaslara tesekkurler..

    isimsiz arkadasada ne diyebilirimki bu da onun fikri. bizde dusunceye saygi esastir..

    YanıtlaSil
  16. adaşım selam,blogunu yeni keşfettim ve çok beğendim.listeme de aldım izninle.o tatlı oğluşunu da öperim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin