23 Mart 2008 Pazar

YE #32 Çorba

Çorba ye#32 Efenim kaç etkinliktir kaçırıp duruyorum. Bir türlü katılım gerçekleştiremedim. Ama bu sefer kaçıramazdım. Çünkü sevgili Lama benim gibi yeni doğum yapmış olmasına rağmen azimle etkinliğe ev sahipliği yapmaktan vazgeçmemişti. O'nun bu azmi benide azimlendirdi ve evet bu etkinlikte ben de varım dedim. Zaten yeterince kolay bir konu elimin altında süper tarifler olunca katılmamak olmaz dimi :)
Şimdi efenim öncelikle sevgili Lamacığıma biricik kızı Zeynep'ten fırsat bulupta ev sahipliği yaptığı bizi davet ettiği için teşekkür ediyorum ve çok çok kolay gelsin diyorum.
Bu ayki Lezzet dergisinde birbirinden değişik çorba tariflerini görünce bunları denemeliyim diye düşünmüştüm. E hazır etkinliğin konusuda çorbalar olunca hemen içlerinden birini seçtim ve karşınızda;
Portakalli Mercimek Corbasi by Yasemin Mutfakta

7 yorum:

  1. sevgili yasemıncım oglusun aynen selcuga benzıyor, gule gule buyut, darısı basıma ınsallah, senı bu guzel fotograflarını gormek benı cok ama cok mutlu ettı, ben de sımdı buralardan ogrendıgım yemeklerı sıtemde yazıyorum, henuz cok bırsey yok olusunca sana lınkını yollayacagım, makarna sos tarıflerınden de benden olsun :), sıten muhtesem olmus, bu corbaya bayıldım hemen deneyecegım sevgiler duygu kuzcak

    YanıtlaSil
  2. duygucum ne mutlu seni buralarda gormek! ay biran evvel ver linkini bakalim neler neler yazmissin? efet efet italyaya has lezzetler istiyorum senden beni unutmaaaaa!!! cok optum canim en kisa zamanda yeniden gorusmek uzere!

    YanıtlaSil
  3. Günaydınlar.
    Gercekten pişti olmusuz:) bu corba annemin tarifidir,bende cok severim.keske bütün piştiler böyle olsa degil mi?
    maşşallah oglunuz cok tatlı.analı babalı büyüsün inşallah. kucagınızda bilgisayar ve bebekle,bana eski günlerimi hatırlattınız:)benim oglumda bebekken cok agladıgı için bilgisayarda bişeyler yapmak için acayip caba sarfetmek zorunda kalırdım.ama şimdi büyüdü,7 yasında.beraber yapıyoruz bilgisayarda.o da cok keyifli oluyor.
    görüşmek üzere.her zaman beklerim.sevgilerimle..
    www.hobilerimden.blogcu.com

    YanıtlaSil
  4. MERHABALAR,sıtenzı blogcu arkadaşalrı gezerken gordum.ıyıykı gormuşum çok guzel tarıfleınz var.emegınıze sağlık...
    mercımek çorbasnın hastası olan ben portakkalı olanını mutlaka denıcem...
    sızı arkadaş lısteme ekeldım.goruşmek uzere...

    YanıtlaSil
  5. selam yasemin
    bugün takip ettiğim arkadaşların çoğuna mesaj bırakıyorum.
    seni de severek taakip ediyorum...
    bebişine ve kendine iyi bak...

    YanıtlaSil
  6. Birinci yılınız hayırlı olsun...
    Nice verimli yıllara...
    muahbbetle...

    YanıtlaSil
  7. çorbalar kışın sıcak sıcak iyi gitsede yazın çok tercih ediliyor ama ben yinde severim ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin