16 Mayıs 2008 Cuma

Kahve, Kitap ve Çikolata Keyfi

KAHVE-KÝTAP VE ÇÝKOLATA KEYFÝGeldik gene güzel bir hediye etkinliğinin daha sonuna :)
YE etkinliği, Yaman etkinlikleri bir kenara ben bu hediye etkinliklerini pek bi seviyorum. Her seferinde harika hediyeler alıyorum çünkü. Bu seferde çok güzel hediyelerle sevindim. Yeniden bu etkinliğin öncüsü olan Sevda'ya ve azimle yeni hediye etkinlikleri ekleyen Burçak'a kucak dolusu sevgiler! Yani sayenizde hem kütüphanem genişliyor hemde kahve stoğum :)
Bu etkinlik için bana çıkan arkadaşıma hediyelerini epey geç gönderdim. Genelde bu konuda hassas biriyim ama bu sefer Sencer paşadan pek fırsat bulupta dışarı çıkamadım. Aman olsun geç olsun güç olmasın :) Hediye gönderdiğim arkadaşım umarım hediyelerini beğenirsin. Şimdi kim olduğunu söyleyemem çünkü eline geçip geçmediğinden emin değilim süpriz bozulmasın ;)
Gelelim bana gelen hediyelere... Efenim daha önceden hiç uğramadığım bir blogdan gelmiş bana hediyeler. Kendiside söylüyor mektubunda zaten sana yorum bırakmasamda sıkı takipçinim diye. E madem sıkı takipçim benimde O'na iadeyi ziyaret etmem lazım. Bu etkinlik sayesinde bende sitesini keşfettim. Ama baktımki epey gecikmiş güncellemekte. Ama bahanesi gayet tatmin edici :) Sevgili Elif ikinci bebişinin yolunu gözlemekte! Rabbim hayırlı zamanda kavuştursun!


İşte Elif'ten gelen güzel hediyelerim. Etkinlik dışında birde anneler günümü düşünmüş ve bana mis gibi kokan türk kahvesini içebilmem için kibar ve sade türk kahvesi fincanları göndermiş. Çok güzeller! Gerçi emzirdiğim için henüz kahve ile barışmadım ama yinede arada bir fincan kaçamaktan birşey olmaz ;) Hem bu fincanlarıda ıslatmak lazım dimi :)
Kahveyi ve o güzel bademli çikolataları çok sevimli bir kutuya koymuş canım Elif. Özenmiş bezenmiş yani çok hoşuma gitti. Son olarakda bence etkinliğin en önemli bölümü olan Kitap! Canan Tan'dan Piraye'yi seçmiş benim için. Aslında bu tip romanlar pek tarzım olmasada yinede severek okuyacağım hem bakarsın tarzımı değiştirmemde faydası olur :)
Kısacası; Elif'cim hediyelerini çok beğendim! Hepsi için çok çok teşekkürler!!!!

Efenim bir güncelleme yapalım :) Sevgili Fidan hediyelerimi almış ve çok beğenmiş. Sitesinde de yayınlamış! Amanda aman pek sevindim :) Güle güle iyi günlerde kullan canım :D

12 yorum:

  1. Amanda amannn;
    Benim minik kusum, hem annelik yaparmıs hemde birbirinden nefis ve oyuncaklı tarifler, hemde onların şahane fotolarını çekermiş, yetmezmiş bide etkinliklere bile katılırmış:))
    Oyy, oyyy 41 kere maşallah sana gülom benim, Allah enerjini, pozitifliğini hiç eksik etmesin, senide benim yanımdan eksik etmesin, aminnn.
    Hasretle öperim:)

    Not, yan taraftaki kek fotosu ve süslemesi beni bitirdi bu arada saygıyla eğiliyoruz önünde ailecek...

    YanıtlaSil
  2. yasemin cım hedıyelerını aldım hem de yayınladım bile:) hersey ıcın cok tsk ler hepsı bırbırınden hos ve lezzetlı hedıyeler.. ama en guzelı de pembe zarftakı ıctenlıkle yazılmıs olan mektubun;) bu arada bodum u sanırım kullanmayı basaracağım ama tabıı kıı bırlıkte kahve ıcmemek olmaz dımı... hatta sen ben elıf madem yakınız bırbırımıze en kısa zamanda görusmek dıleğıyle ;) kendıne ve sencer pasa ya ıyı bak..
    sevgıler
    fıdan

    YanıtlaSil
  3. ya sen hep yaz bu bloga emi yasemin :)
    hiç gtme ben hep okuyayım seni:)
    az önce doğum öncesi sonrası anlarını yazdığın kısmı okudum hem ağlamaklı oldum hemde güldüm:)öğrenciyim bebeim yok ama sayende tecrube kazandım:)
    cok cok guseş bi blogun var..tebrikler:)
    yeni mudavımın gokche!

    YanıtlaSil
  4. canım hediyelerine bayıldım cok imrendim ne guzel.
    iyi hafta sonları..

    YanıtlaSil
  5. unutmadan canım ekmek makınasında recel hiç denemedim ama pilav yaptım. :)
    makınada reçel yapma tencerede yap derim. sevgilermle..

    YanıtlaSil
  6. Canım,
    güle güle kullan ve iç hediyelerini. sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. yasemincim önerin için çok teşekkür ederim. canım. resimlerimin kötü olduğunun farkındayım ama yılardır kızımın resimlerini çekmekten başka bir işe yaramayan fotoğraf makinem.ben blog açtıktan bir ay sonra bozuldu. tam işe yarayacaktı.henüz yapılmadı. bazen cep telefonuyla bazen de bilgisayarın kamerasıyla çekiyorum. picasa da çok ounuyorum. anca bu hale getirebiliyorum..
    ilgin için teşekkürler canım.
    bu arada hazır resim konusuna dayanmışken. bana bu çerçeve işinde yardım edecek birini arıyordum tamda. resimleri nasıl çerçeve içinde yapıyosunuz. onu bana öğretebilirmisin canım..

    küçük senceri öp benim için.

    YanıtlaSil
  8. yasemin thank u so much
    I will pass the prep school insaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    YanıtlaSil
  9. Bende her seferinde bu etkinliğe katılmak istiyorum. Fakat kaçırıyorum. Kısmet bir dahaki sefere. Hediyelerin çok güzel Yasemin'cim. Güle güle kullan. Tatlı bebişinide öperim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Yasemincim hediyelerini güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  11. Canım, sen çok vefalısın! Kadir kıymet bilen arkadaşım, Sevda'yı da anımsayarak beni çok duygulandırdın!
    Hediyelerinin hepsi birbirinden güzel! Güle güle kullan canımcım!
    Etkinlik hakkında yazdıkların da beni çok çok duygulandırdı!
    Seni çok öpüyorum canım Sencer paşayı'da minicik ellerinden ve topuklarından!

    YanıtlaSil
  12. yasemın cım slm.. cmt gunu aysem ın orda toplanıyoruz keske musaıt olsanda sende gelebılsen:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin