27 Ağustos 2007 Pazartesi

Resmimi çiziktirdiler :)

Efenim başlığımdan da anlayacağınız üzere çok yetenekli bir arkadaşım resmimi çizmiş :) Bende yerleştirdim sayfamda en tepeye, ee nasıl buldunuz?
Çok sevdiğim yemek bloglarında gezerken çok güzel illüstrasyon örnekleri olan bir siteyle karşılaştım. Yemekle alakası yoktu ama yetenek fışkırıyordu heryerinden. Hemen blog sahibine mail attım. Meğer o benim takipçilerimdenmiş :) O'na kendimi anlattım, bir mailimde 45 ":)" kullandım :) Eee O'da beni doğru anlamış ki böyle otuz iki diş sırıtan bir karakter çıkardı ortaya! Sevgili Betül ellerin dert görmesin! Artık yeni baharlarda yeni görsellerde ben seni gene yakalar bu sefer 500 tane ":)" gülücüğe boğarım!!! Ellerine kollarına sağlık!

(Thanks Resmi school.discovery.com'dan)

28 yorum:

  1. Canım merhaba:) Çok güzel olmuş. Çok beğendim, yakışmış bloguna:) Betül Hanımın eline, fikrine sağlık. Güle güle kullan:))) Öptüm:)

    YanıtlaSil
  2. Yasemin'ciğim,
    Ne kadar hoş olmuş.Çok beğendim tatlım.Arkadaşının ellerine sağlık,gönlüne sağlık.İyi günlerde kullan canım.

    Kandilin kutlu olsun.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. :) canım ya çok tatlısın. yazılarının her harfinden müthiş bir pozitif enerji yayılıyor ve gülümsemek sana çok yakışıyor :) çizimi yaparken çok keyif aldım. güzel günlerde mutlulukla kullanman nasip olur inşallah.

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. selam seblacim cok tesekkurler :) betulcugum sagolsun!

    selam gulcum, cok sevindim begenmene :) sevgiler!..

    betulum asil sensin tatli olan :) emeklerine saglik yeniden! gorusuruz....

    YanıtlaSil
  5. Yeni headerın , yeni görüntün hayırlı uğurlu olsunn..Zaten gelse gelse Betül gelir bu işin hakkından..Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. sagolasin burcincim :) bencede sence ;) ya ya ya sa sa sa betul betul cok yasa :)

    YanıtlaSil
  7. selam burcucum :) cok tesekkurlerrr!!!

    YanıtlaSil
  8. Yasemin şekerim;
    Seni tanımamış olsam, bu hanım hanımcık kıza niye böyle bir çizim yapılmış derdim:) amaaa, tanıdığım için diyorumki, az bile olmuş, sen bu resimden çok daha şirin ve komiksin. Hayırlı olsun, güle güle kullan minik kuş'um:)

    YanıtlaSil
  9. Yaseminciğim ne güzel olmuş bu banner yahu. Şimdi düşünüyorum da benim bir bannerim olsa herhalde hareketli olmalı, böyle hoplaya zıplaya birşey :)))) Güle güle kullan canım, kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
  10. mugecim yani desene sayfamda gayet hanim hanimcik biri imaji ciziyorum :) yok yaw? yazilarimi okuyan benim pek bi muzir biri oldugumu anlar :P begenmene cok sevindim canim! opeyrum!

    gulrizim ates bocegim yavrim zaten seni anlatan bi banner oyle hoplasa ziplasa yetmez :) dogrudan sayfanin her kosesinde gorunmeli :P begenmene cok sevindim opeyrum!

    YanıtlaSil
  11. haRIKA OLMUS CANIM VALLA BENDE BAYILDIM

    YanıtlaSil
  12. Selam Yasemin, güzel yorumun ve ziyaretin icin tesekkür ederim. Muffinlardan nasil bir sonuc aldigini artik paylasirsin bizimle umarim. Senin sayfandaki lezzetlerde birbirinden güzel, ellerine kollarina saglik. Artik sik sik görüsmek dilegiyle hoscakal diyorum. Selamlar ve sevgiler. Kevser

    YanıtlaSil
  13. Ay! aynı sahibi gibi güzel,tatlı, sevimli,şeker, ay daha ne diyim, çok güzel, çok beğendim Yasemin'cim. Güle güle kullan. Öpüyorum sevgiyle..

    YanıtlaSil
  14. ıyıkı çiziktirmişler:)) sonunda gectım yasemıncım yorumun için çok sagol..bebıs nasıl sen nasılsın?buyuk bulusmaya nekadar kaldı:)) opuyorumyegenımızı:))

    YanıtlaSil
  15. Yasemin'ciğim,
    Resmi çok çok beğendim.Sıcacık bir insansın,bu resimle sayfan da öyle olmuş.
    Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  16. yasemin'cim,

    Çok guzel olmuşşşşş..kışın da senın mutfak penceren gıbı arkaya fon yapsın Betul kar yagıyor olsun ayy super olur boyle sen ıcerde sıcak sıcak kurbişler kekler pişir ben de yiyim.

    Lavanta
    www.lavantakokuluev.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. canım,
    çok güzel olmuş resmin. güle güle kullan. sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Yasemin valla çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Renk katmış bloguna. Kızma canım eskiden de renkliydi ama bu resimle daha bir güzle olmuş. Becerikli arkadaşımız Betül'ün ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. selam nihancım begenmene cok sevindim , tesekkurler!

    selam kevser, severek geldim ve gelmeye devam edecegim :) elbette muffinleri yaparsam hemen haber ederim ;) afiyetler olsun simdiden :)

    ebrucum, o seni tatli goren gozlerin :D ama bende accik tatliyim canim napiim yapabilecegim bisi degil, yaradan bole yaratmis :P cok optum canim, begenmene cok sevindim. tesekkurler..

    selam saliha, ay sukur gectin vallahi ne rahatlamissindir simdi bloggerda :) bebis iyidir ellerinden oper :P buyuyor iste giderek, Allah'a emanet suanda bizim kontrolumuzde degil malesef :)

    selam beyhan, begendigne cok sevindm canim, tesekkurler!

    lavantam her zamanki gibi dokturmussun guzel fikirlerini ortaya, sayfandada oldugu gibi. hele bi kisa girelim onuda ayarlariz betulle ;) opeyrum...

    sevdacim begenmene cok sevincim, tesekkurler!

    gannecim ne diye kizayim dogru diyorsun, boyle daha bir civil civil kimil kimil bi sayfa oldu :) hele bi dur vakit bulsamda bide soyle renkli template yapsam :)) begenmene cok sevindim canim, tesekkurlerrr....

    YanıtlaSil
  20. Slm,
    Yasemincim ben sana daha öncede söylemiştim ama buradan tekrar yorumlarımı belirteyim. Öncelikli olarak arkadaşının eline sağlık gerçektende güzel olmuş. Ama 1-2 önerim var. Yukarıdan akan çikolata damlaları akışa göre S ve F harflarinin üsütnde olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca oradaki kızın ağzının kıyısında küçük bir çikolata bence muzipçe olurdu :) Bunlar olsun olmasın bence güzel bir çalışma olmuş :)

    Ayşenur (Özboyacı) Baştürk

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Yasemin,

    Hediyeyi beğenmene çoook sevindim, içime dert olmuştu gönderemedim diye.. Çok mutlu oldum seni tanıdığıma, görüşmek üzere:)

    Candan

    YanıtlaSil
  22. Çok şeker olmuş headerin canım güle güle kullan... Betül Hnm'ın da ellerine sağlık..

    Sevgiler
    Müge

    YanıtlaSil
  23. Yasemin merhaba,
    çok güzel olmuş başlığın...hayırlı olsun...
    Bu arada bir şey danışacağın eğer biliyor isen tabii...şu widget lar sayfaya sığmıyor ise ne yapabiliriz???
    şimdiden teşekkür ederim..
    sevgiler,
    ilkay
    http://www.pastacipapatyalar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  24. Canım Yaseminciğim, dünden beri Gönül Dostları Etkinliği yazımı yayımlamaya çalışıyorum,gündüzden uğraşmaya başladım, gece 03.20'de yattım. Şimdi de hala uğraşıyorum, göbeğim çatladı. Çok çok özür dilerim, sen de benim yazımı yayınlamamı bekliyorsun ki hediye aldığın ve verdiğin kişiyi yazbil diye! Bu durum beni iyice sinirlendirdi, utandırdı, sana karşı mahcubum! Ama bu yazı bugün bir şekilde yayımlanacak sana söz veriyorum! Her şey bilgisayarımı yüzünden oldu! Biliyorum! Benim yüzümden sen de erteledin yazını! Off of!

    YanıtlaSil
  25. selam aysenurum, begenmene cok sevindim. onerilerin icinde tesekkurler :) sen ve su simetrik takintilarin zaten :P opeyrum!

    selam candan, elbette cok begendim cok keyifli bisey :) surekli 1 saniye kurup degisik degisik calan melodileri dinliyorum :) cok eglenceli! yeniden tesekkurler!

    mugecim, begenmene cok sevindim canim opeyrum!

    ilkay selam, begenmene cok sevindim. widgetlarin sigmamasi ile tam olarak ne demek istedigini anlamadim. bi print screen yapip mailime gonder istersen ordan goruselim, yardimci olmaya calisirim..

    selam burcak, ya sen canini sıkma! senin bilgisayarda sorun varsa benimde internette var :) yani hic merak etme! bak ben senden bile gece kaldim! kismetse bu aksam yayina sokucam gonul dostlarimi! senin canin sagolsun, bitanem! opeyrum!

    YanıtlaSil
  26. slm ben yemek yapmasını biliyorum ama yemeği beraber yiyecek biri lazım acaba burda cesaretli yemek davetimi kabul eden biri var mı_??

    YanıtlaSil
  27. bana ulaşmak isteyenler ben burdayım askadogru76 msn bu bekliyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Blog Widget by LinkWithin