tag:blogger.com,1999:blog-28584004.post3960259770091208233..comments2024-02-25T19:27:54.704+03:00Comments on Yasemin Mutfakta: Rokoko - Karlı DağYaseminhttp://www.blogger.com/profile/10163787622486798959noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-89479431452225214312014-07-19T01:49:17.907+03:002014-07-19T01:49:17.907+03:00teşekkürler. gerçekten güzel oldu.teşekkürler. gerçekten güzel oldu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-90260217839197935812014-03-13T09:35:22.504+02:002014-03-13T09:35:22.504+02:00Yasemin abla bende aşçı adayıyım,tariflerine bayıl...Yasemin abla bende aşçı adayıyım,tariflerine bayıldım :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00707990009376522829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-3147954887815728652011-10-28T20:11:28.649+03:002011-10-28T20:11:28.649+03:00SLM BEN FİLİZ YUMURTA KOYMAZSAK OLMAZ MI?SLM BEN FİLİZ YUMURTA KOYMAZSAK OLMAZ MI?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-445506185285423682010-05-18T18:22:34.373+03:002010-05-18T18:22:34.373+03:00Meral Ayar Şimşek
Ben misafirlerime yaptım ve çok...Meral Ayar Şimşek<br /><br />Ben misafirlerime yaptım ve çok beğendiler.Hatta şu anda beğenenlerin birine tarifi veriyorum.Ellerinize sağlık ve teşekkür ederim.Meral Ayar ŞİMŞEKnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-84543990950004039452009-11-17T08:53:19.032+02:002009-11-17T08:53:19.032+02:00gunaydın bu pastayı bende çok yapıyıum ellerıne sa...gunaydın bu pastayı bende çok yapıyıum ellerıne sağlık sabah saba hıştah açtı tabıı ben yıyemıyorum ellerıne sağlık canımhttp://belguzaranne.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-41941450039730342172009-09-03T22:39:59.842+03:002009-09-03T22:39:59.842+03:00Merhaba,
Elime geçen bir asker kurabiye sayesinde ...Merhaba,<br />Elime geçen bir asker kurabiye sayesinde tanıştım blogunuzla. 1 haftadır her gün tarifleri inceliyorum içten yazılarınızı okuyorum. Dün gece Rokoko tarifinizi yaptım. Ve bugün yemek kısmet oldu. Daha önce çeşitli tariflerle denemiştim ama hiç böyle güzel bir kıvam yakalayamamıştım. Merak edenler için ben de ekleyeyim: Yumurta konusununda ben de çekindim önce ama gerçekten böyle bir şeye gerek yokmuş. :)<br />Kolay gelsin güzel tariflerinizin devamı dileğiyle.. Ellerinize sağlık.Özgülnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-28925809348044239572009-05-30T22:07:13.370+03:002009-05-30T22:07:13.370+03:00Merhabalar,
Sitenizi zevkle takip ediyorum ve bur...Merhabalar, <br />Sitenizi zevkle takip ediyorum ve buradan aldığım her tarif çok güzel oluyor. Ama rokokoyu pek sevmedim. :-/ Dün yaptım, iyice dondu. Bugün de üzerine çikolata sosunu döktüm. Görüntü çok güzeldi ama bana hatta bize diyeyim çok tatlı geldi. Çok yoğun şekerli. Yaparken de çikolata sosu, krem şanti, 1.5 bardak şeker çoğuma gitmişti ama dediğim gibi daha önce buradan aldığım tarifler çok güzel sonuç verdiğinden değiştirmek istemedim. Keşke çok az şeker koysaymışım. Bu durumu özellikle benim gibi çok yoğun, keskin şekerli/tatlı sevmeyenleri uyarmak için yazıyorum. Bir dahakine daha az şeker ve fındık, ceviz gibi şeylerle deneyeceğim, bilmiyorum nasıl olur ama...<br /><br />Herkese kolay gelsin...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-80402254528146550252009-05-02T21:10:00.000+03:002009-05-02T21:10:00.000+03:00meraba günacar, şimdi öncelikle şeker ile yumurtay...meraba günacar, şimdi öncelikle şeker ile yumurtayı çok iyi çırpman lazım. iyice rengi beyaza dönmeli ve kabarmalı. sonra krem şantiyide iyice sertleşene kadar çırpacaksın. bisküvileri kırıp hepsini karıştırdığında çok koyu bir kıvamı oluyor. böyle erimiş kurabiyeli dondurma gibi. su gibi değil yani. bir gece mutlaka buzlukta bekletki iyice donsun. iyice donmazsa istediğin sonucu alamazsın... umarım yardımı olmuştur.Yaseminhttps://www.blogger.com/profile/10163787622486798959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-20647885904142091002009-05-02T21:03:00.000+03:002009-05-02T21:03:00.000+03:00slm sımdı rokoko yu yapmaya calıstım ama o artık r...slm sımdı rokoko yu yapmaya calıstım ama o artık rokoko degıl malesef:( cok kotu oldu yapamadım nerde yanlıs yaptıgımıda anlamadım:(bıse sorucan kıvamı nasıl bıse olacak butun herseyı karıstırınca???????gunacarhttps://www.blogger.com/profile/03576023144972032621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-29642581949762128802009-04-29T18:33:00.000+03:002009-04-29T18:33:00.000+03:00Merhaba Gul, onerin icin tesekkurler. Elbette dene...Merhaba Gul, onerin icin tesekkurler. Elbette deneyecegim :D <br /><br />Merhaba Serpil, deneyip begenmis olmana cok sevindim. Ellerine saglik!Yaseminhttps://www.blogger.com/profile/10163787622486798959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-54281042544071844992009-04-29T17:49:00.000+03:002009-04-29T17:49:00.000+03:00Denedim Harika oldu. Çok Teşekkürler..:))Denedim Harika oldu. Çok Teşekkürler..:))serpilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-89393467832960712002009-04-03T14:43:00.000+03:002009-04-03T14:43:00.000+03:00merhaba,bayiliyorum tariflerinize.kucucuk birsey d...merhaba,<BR/>bayiliyorum tariflerinize.<BR/>kucucuk birsey demek isterim. rokokoyu petibor yerine cukulatali daha lezzetli bir biskuvi ile deneyin, inanin lezzet daha muhtesem olacak.<BR/>sevgiler,<BR/>GulAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-43179406759602925702009-03-11T11:41:00.000+02:002009-03-11T11:41:00.000+02:00merhaba Serpil, 3 paketin birarada oldugu 1 paket ...merhaba Serpil, 3 paketin birarada oldugu 1 paket :D . 175 gr'lik paketlerin 3 unu birarada satiyorlar. onlari kastettim. aslinda haklisin cok karmasik bir anlatim. 3 paket desem daha mantikli olabilir :D duzeltiim ben :DYaseminhttps://www.blogger.com/profile/10163787622486798959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-8495069818229880952009-03-10T22:01:00.000+02:002009-03-10T22:01:00.000+02:00bisküvi miktarını anlamadım 3 paketmi 1 paketmi??bisküvi miktarını anlamadım 3 paketmi 1 paketmi??Serpilhttps://www.blogger.com/profile/01022598830052324012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-23370923428209679842009-02-27T16:46:00.000+02:002009-02-27T16:46:00.000+02:00merhaba bihter hanim, dogru insan ilk okudugunda o...merhaba bihter hanim, dogru insan ilk okudugunda o soku ve hissi yasiyor. ama inanin hicbir sekilde ne tadini ne kokusunu aliyorsunuz. yumurtalar ve sekeri cok iyi cirptiginiz icin ve dondugu icin hic bir sekilde anlasilmiyor. ben yillardir yaparim bu tatliyi ve suana kadar kimsede yumurta ile ilgili bi sikayet almadim. bilginizee...Yaseminhttps://www.blogger.com/profile/10163787622486798959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-26171649556104503682009-02-27T14:37:00.000+02:002009-02-27T14:37:00.000+02:00ilk bakışta çok güzel gözüktü ama içinde 5 yumurta...ilk bakışta çok güzel gözüktü ama içinde 5 yumurta görünce ve birde pişmediğini anlayınca biraz tiksinir gibi oldum yanlış anlamayın ben çiğ yumurta kokusunu hiç sevmem.ve yediğim şeylerin içinde çiğ yumurta olduğunu öğrenincede ağzıma sürmem.ama merak ettim bu tatlıda yumurta kokusu olmuyormu çünkü az-uz değil 5 yumurtaa.yinede ellerinize sağlık.verilen emek bile yeterli.beni yanlış anlamayacağınızı ümit eder,başarılar dilerim..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-43524331972964402192009-02-04T10:48:00.000+02:002009-02-04T10:48:00.000+02:00rokoko bu değilrokoko bu değilAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-18635757263266539332008-12-03T15:42:00.000+02:002008-12-03T15:42:00.000+02:00yasım 15 yemek yapmayı cok seviorum ama erkegim :D...yasım 15 yemek yapmayı cok seviorum ama erkegim :D krep yani akıtmayı begendim yaptımda:D elimi yaktım yanlıslıqla ama olsun :D o yaptıgın tatlıyıda denedim pis bisi gibi gösüküor ama süpEr bisi :D aynı saddamın topu xDAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-15344520256476323962008-11-30T23:11:00.000+02:002008-11-30T23:11:00.000+02:00Olsada yesek :) Rejimden bir çıkayım bütün sayfanı...Olsada yesek :) Rejimden bir çıkayım bütün sayfanı yijem abacım :) Bir mide dolusu sefgilerle...<BR/><BR/> Kardaşın AhmetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-29908748134580453502008-11-15T17:14:00.000+02:002008-11-15T17:14:00.000+02:00selam adsiz, dagilmasi enteresan. ama dediginiz ne...selam adsiz, dagilmasi enteresan. ama dediginiz nedenden olabilir. biskuviyi tarifte oldugu icin daha cok koymalisin bence. birde iyice dondurdun mu? cunku iyi donarsa o kadar kolay dagilmamasi lazim? sonucu bekliyorum... gorusuruz.Yaseminhttps://www.blogger.com/profile/10163787622486798959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-81826298779139374292008-11-15T13:05:00.000+02:002008-11-15T13:05:00.000+02:00merhabalar sitenizi ilk kez ziyaret ettim ve rokok...merhabalar sitenizi ilk kez ziyaret ettim ve rokoko tarifinizi denedim çok güzel oldu ama tabağa koyduğumda dağıldı erir gibi oldu ben içerisine 1paket pötibör bisküvi koydum acaba 3paketmi koymam gerekiyor yoksa tadı gerçekten çok güzeldi acil cevap bekliyorum tekrar yapmak için sabırsızlanıyorum.Şimdiden teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-72738469830198998382008-09-15T10:17:00.000+03:002008-09-15T10:17:00.000+03:00Yasemin hanım; ben sizin patates pürenizi denedim....Yasemin hanım; ben sizin patates pürenizi denedim.Biraz farklılıklar kattım.Aynen sizin listenize bakarak, önce tereyağını erttim biraz kokusu çıkmaya başladığı zaman sütü koydum patatezleride koydum kısık ateşte pişirdim pişirme esnasında tuz ve kaşar peyniri koydum inanılmaz harika oldu.Teşekkürederim rokokonuzu bugün deniyeceğim.Sık kullnılanlara eklendiniz.Çünkü içimizden gelmiş birisiniz yani herkezin evinde bulunabilecek malzeler olması çok güzel.Tekraren teşekkürler bu site için harcadığınız zamanınıza sağlık:)...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-70587062373626070462008-03-24T12:04:00.000+02:002008-03-24T12:04:00.000+02:00himmmm bak senin tarifide denemek isterim. toz don...himmmm bak senin tarifide denemek isterim. toz dondurma nerden bulurum acaba???Yaseminhttps://www.blogger.com/profile/10163787622486798959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-4005459641298996562008-03-03T18:57:00.000+02:002008-03-03T18:57:00.000+02:00Merhaba yasemin hanımBu tarifin biraz değişiğini y...Merhaba yasemin hanım<BR/>Bu tarifin biraz değişiğini yapıyorum. <BR/>1 yumurta, 1 paket petitber bisküvi, toz dondurma ve toz krem şantiden oluşan ana malzemelerine meyve, çukulata ve çevizli olmak üzere şekillendiriyorum. Cok lezzetli oluyor. Sevgiler :) gkkgonul@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/11324277765817587741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28584004.post-13215286471074304562008-01-23T10:27:00.000+02:002008-01-23T10:27:00.000+02:00dilaracim korkutmasin seni yumurtalar.. zaten seke...dilaracim korkutmasin seni yumurtalar.. zaten seker ile okadar cok cirpiyorsun ki bu cirpilma pisiriyor onlari. bide buzlukta beklettigin icin daha da iyi oluyor.. sut miktarini artirirsan sivi orani artar. o yuzden olmaz tahminindeyim.. sen bu sekilde dene. ama dedigim gibi muhakkak seker ve yumurtalari cok iyi cirp.. simdiden afiyet olsun :)Yaseminhttps://www.blogger.com/profile/10163787622486798959noreply@blogger.com